Jeffrey
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Jeffrey
I luzik <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> swietny Jeff 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nie ma to jak relaks na wykładzinie, tylko ta Pańcia coś przeszkadza Jeffreykowi pstrykając pudełkiem nad uchem <lol>
-
kotku
No. Wróciły miseczki, świat znów jest piękny i bezpieczny <lol> <serce> Proszę to brzuszysko ucałować 
- ania1978
ooo jaki relaks <ok> Jeffreyek wie jak się odpoczywa i pewnie jakaś muzyczka do uszka się sączy <lol>
- Aga12
Brzuszysko wycałowane.Dziękujemy za sympatyczne wpisy <lol>
Co do muzyczki z głośników to aktualnie spsuły nam się,ale personel pracuje aby awarię naprawić coby kiciuś ukochany mógł jak najszybciej zrelaksować się przy jakiś kojących dźwiękach.
Co do muzyczki z głośników to aktualnie spsuły nam się,ale personel pracuje aby awarię naprawić coby kiciuś ukochany mógł jak najszybciej zrelaksować się przy jakiś kojących dźwiękach.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Pięky, wyluzowany Jeffrey <zakochana>
Nic tylko głaskać po tym brzucholu wystawionym!
Mój Avari wielbi głośniki, z tym, że mamy 'ciut' większe. Takie, ze sobie może Osiołek pupsko wyciągnąć.
I słucha tego co puszczają
Tyle, że to raczej nie są "kojące dźwięki".
Przepraszam <offtopic>
Nic tylko głaskać po tym brzucholu wystawionym!
Mój Avari wielbi głośniki, z tym, że mamy 'ciut' większe. Takie, ze sobie może Osiołek pupsko wyciągnąć.
I słucha tego co puszczają
Przepraszam <offtopic>
- Agnes
no taki weekend to rozumiem <lol> busio do miziania <zakochana>
- Aga12
Witam Wszystkich ponownie i pragnę Was poinformować,że w minioną niedzielę Jeffreyek skończył 3 lata!
Poniżej fotki,solenizanta w tym dwie w nowym legowisku,które kotek nasz ukochany otrzymał w prezencie urodzinowym.Na ostatniej fotce miał już serdecznie dość mnie i mojego fotografowania,co dość wymownie pokazał. <mrgreen>
Poza tym impereza urodzinowa przebiegała bez większych zgrzytów.Były prezenty,kocie-łakocie czyli odrobina serka mascarpone i przytulanie,obściskiwanie i całowanie naszego kochanego koteczka.
Zgodnie życzeniem solenizanta,urodziny obchodziliśmy w bardzo ścisłym gronie (ja,mąż i córka),bez żadnych gości.Jeff niestety nie jest ani gościnny ani towarzyski.Ponad wszystko ceni sobie spokój i nasze towarzystwo. <lol>

Poniżej fotki,solenizanta w tym dwie w nowym legowisku,które kotek nasz ukochany otrzymał w prezencie urodzinowym.Na ostatniej fotce miał już serdecznie dość mnie i mojego fotografowania,co dość wymownie pokazał. <mrgreen>
Poza tym impereza urodzinowa przebiegała bez większych zgrzytów.Były prezenty,kocie-łakocie czyli odrobina serka mascarpone i przytulanie,obściskiwanie i całowanie naszego kochanego koteczka.
Zgodnie życzeniem solenizanta,urodziny obchodziliśmy w bardzo ścisłym gronie (ja,mąż i córka),bez żadnych gości.Jeff niestety nie jest ani gościnny ani towarzyski.Ponad wszystko ceni sobie spokój i nasze towarzystwo. <lol>

- yamaha
- Genius Loci
<lol> Druga i trzecia fotka <rotfl>
Jeffciu, wszystkiego NAJ, kotku
Jeffciu, wszystkiego NAJ, kotku