Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Re: Alicia

Post autor: Yola »

Siersc w ustach jeszcze jakos... przelkne <mrgreen> , ale nie ma nic gorszego niz te delikatne wloski z podszerstka, ktore dostaja sie do oka i przyklaja do soczewki (kontaktowej), wplataja w rzesy i draznia przy kazdym mrugnieciu.

Jesli mam mozliwosc wyboru, to wole udeptywanie klaty niz brzucha, bo kiedy udeptuje brzuch mam "zoom" na koci kuper <lol>

Kotku, ty dopiero skonczylas 30? To ty jeszcze mloda *upa jestes <mrgreen> ja juz mam duzo blizej do 40-tki niz 30-ki :((((
kotku

Post autor: kotku »

Yola pisze:
Jesli mam mozliwosc wyboru, to wole udeptywanie klaty niz brzucha, bo kiedy udeptuje brzuch mam "zoom" na koci kuper <lol>
<lol> <lol> <lol> <lol>
Yola pisze:Kotku, ty dopiero skonczylas 30? To ty jeszcze mloda *upa jestes <mrgreen> ja juz mam duzo blizej do 40-tki niz 30-ki :((((
No niby tak, niby młoda, ale jakoś strasznie to przeżywam - a dokładnie tę zmianę kodu z przodu :) Tzn w tym roku 31... mam wrażenie, że przy 40tce będzie mi jakoś łatwiej. Poza tym 40latkowie też nie są starzy :ok: Trzeba się chyba trzymać zasady, że ma się tyle lat na ile się czuje. Ja się zatrzymałam gdzieś na wieku 22-23 <lol>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Do mnie w ogóle ten mój "podeszły" wiek nie dociera. Duch zatrzymał się w rozwoju na etapie 24-25 lat i tylko ciało się sypie <wsciekly>

Myślę, ze te teorie o dziurach czasowych i uprowadzeniach przez kosmitów (tak, znów oglądam Z Archiwum X na DVD) powstały w głowach kobiet koło 40-tki, które nie mogą zrozumieć, ze nie tylko inni nagle dorośli i się zestarzeli, ale one tez. :yoda:
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Yola, Zgadzam się z Tobą <mrgreen>
Kotku, a Ciebie mogę czystym sumieniem uspokoić ;-)) O ile 30tkę przeżywałam podobnie jak Ty, czyli ciężko (doła miałam przez kilka miesięcy, oj głupia ja głupia), to z 40tką poszło jak z płatka <mrgreen>
Człek się przekonał, że w zasadzie to tylko cyfra i tak naprawdę nic się nie zmienia, więc nie ma o co rwać włosów z głowy (tylko się cieszyć, ze nadal są <lol> )

Yola, już nie wiem czy to mówiła, ale najwyżej się powtórzę - piękna ta Twoja Alicia, oj piękna!
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

<wsciekly> <cenzura> <wsciekly> <cenzura> <wsciekly>
Jak sie dodaje filmiki na forum? Wszedzie mi dziala, a tu nie.
kotku

Post autor: kotku »

Ja tam filmik obejrzałam :ok: Alicia to jest niezły myśliwy! Niby udaje, że nic jej myszka nie interesuje.. niby nic.. i nagle HYC HYC i po myszce <lol> <serce> To się nazywa taktyka na "nic mnie nie obchodzi".
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Chcialam, zeby bylo ladnie, w okienku, ale nie wyszlo ;-(
http://www.youtube.com/watch?v=6DDoxcoc ... e=youtu.be
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Pisałam w wątku organizacyjnym, trzeba wyciąć kawałek kodu, który jest po numerze filmu, zaczyna się zawsze od znaku & .

Wycinamy fragment:

&feature=youtu.be
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Dziekuje Dorszko :roza:
Dziekuje Beciu :roza:
Juz sobie zapamietam na wieki wiekow :-)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Ależ ona jest piękna <zakochana>
Takiego długowłosego kota to ja bym mogła mieć <zakochana>
Zablokowany