Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Ja radzę Panu weterynarzowi aby on na przyklad przeszedł na karmę dla kastratow <lol> .Baxterek jest mlodziutkim kocurkiem i uważam, ze wyglada idealnie 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
"Jestę kartonę" rządzi! Piękne zdjęcia, piękny Baxter
I wcale nie jest gruby, to lekarz zazdrośnik 
-
kotku
Ooo Baxter z chusteczką <zakochana> <zakochana> <zakochana> Brachu kochany! Ja tak wyglądam przez 3/4 dnia <lol>
No i nie wiem czy nie złożę interpelacji do zdjęcia "jestem kartonem"... dla mnie to zdecydowanie "jestę bristolę" a to już brzmi tak światowo <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Tekstu o otyłości nie komentuję. Udaję, że nic takiego nie przeczytałam.
No i nie wiem czy nie złożę interpelacji do zdjęcia "jestem kartonem"... dla mnie to zdecydowanie "jestę bristolę" a to już brzmi tak światowo <gwiżdże> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Tekstu o otyłości nie komentuję. Udaję, że nic takiego nie przeczytałam.
- yamaha
- Genius Loci
EwaL pisze:Otyły to ma mózg weterynarz
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękne foteczki Baxterka <zakochana>
Co też ten wet opowiada. Baxterek jest jeszcze bardzo młodziutki, za moment znowu się wydłuży na długość i wysokość i to co ewentualnie wystaje na boki rozłoży się odpowiednio <mrgreen> Ja bym tam Baxterka nie męczyła karmą dla grubasów. Za 3 lata możesz ewentualnie rozpatrywać takie ewentualności, gdyby Baxterkowi nadal dopisywał apetyt <lol>
Co też ten wet opowiada. Baxterek jest jeszcze bardzo młodziutki, za moment znowu się wydłuży na długość i wysokość i to co ewentualnie wystaje na boki rozłoży się odpowiednio <mrgreen> Ja bym tam Baxterka nie męczyła karmą dla grubasów. Za 3 lata możesz ewentualnie rozpatrywać takie ewentualności, gdyby Baxterkowi nadal dopisywał apetyt <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Dzięki dziewczyny
Kochane jesteście.
Soniu, nie będę podawać innej karmy na razie. Niech Baxterek chrupie dotychczasową.
Tak na marginesie, Pan weterynarz to bardzo miły człowiek. :-) Jedyny jego wyskok to właśnie ta otyłość <lol> No ale wybaczam mu. On pewnie tak z troski powiedział
Kosanno, specjalnie dla Ciebie fotka z mordką w kubeczku
Tym razem psią :-)

Soniu, nie będę podawać innej karmy na razie. Niech Baxterek chrupie dotychczasową.
<lol> <lol>MoniQ pisze:"Jestę kartonę"
O to to Zuza ... Bristolę jak najbardziej. Masz rację, to już takie światowe <lol> <lol> <lol>kotku pisze: No i nie wiem czy nie złożę interpelacji do zdjęcia "jestem kartonem"... dla mnie to zdecydowanie "jestę bristolę" a to już brzmi tak światowo
Tak na marginesie, Pan weterynarz to bardzo miły człowiek. :-) Jedyny jego wyskok to właśnie ta otyłość <lol> No ale wybaczam mu. On pewnie tak z troski powiedział
Kosanno, specjalnie dla Ciebie fotka z mordką w kubeczku

-
kotku
słodkieee <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
O rany <zakochana>
Baxterku nie daj sobie wmawiać, że jesteś gruby! Nigdy! Jesteś piękny! A ten weterynarz to na pewno tak mówi z zazdrości!
Baxterku nie daj sobie wmawiać, że jesteś gruby! Nigdy! Jesteś piękny! A ten weterynarz to na pewno tak mówi z zazdrości!
- margita
- Agilisowy Rezydent
jaki piękny widok ... <mrgreen>
super zdjęcie i super psinka ...
super zdjęcie i super psinka ...
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Zarówno kocio jak i piesio-prześliczne
.