Fellow Kates Akis - FELEK:)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Angee

Re: Fellow Kates Akis - FELEK:)

Post autor: Angee »

Danusiu, Feluś to na fotkach taki grzeczny. Parę kwiatków to on ma już na sumieniu <diabeł> . Te akurat (póki co odpukać) nie przypadły mu do gustu. Feluś gustuje zwłaszcza w suszonych kompozycjach <roll>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Angee pisze:Danusiu, Feluś to na fotkach taki grzeczny. Parę kwiatków to on ma już na sumieniu <diabeł> . Te akurat (póki co odpukać) nie przypadły mu do gustu. Feluś gustuje zwłaszcza w suszonych kompozycjach <roll>
Bo te kwiatki to one nie pasowały pewnie do wystroju wnętrza :D
Awatar użytkownika
Angee

... albo uporczywie zrzuca doniczki z parapetów, jeżeli uzna, że zabierają one za dużo jego przestrzeni życiowej <lol>
Poza tym do perfekcji opanował wywracanie fakonów z ciętymi kwiatami, bo potem przecież tak fajnie woda leci <diabeł>
więc nie do końca z niego <aniołek> ... zwłaszcza jak nie w humorze, albo micha pusta, to coś tam zawsze może polecieć ;-))
Awatar użytkownika
SHEszunia

Z tymi flakonami to jest tak, że zapewne dba o jakość wody w kwiatkach.... żeby swieża zawsze była <rotfl>
Awatar użytkownika
Angee

SHEszunia pisze:
Angee pisze:Danusiu, Feluś to na fotkach taki grzeczny. Parę kwiatków to on ma już na sumieniu <diabeł> . Te akurat (póki co odpukać) nie przypadły mu do gustu. Feluś gustuje zwłaszcza w suszonych kompozycjach <roll>
a jak się pięknie suszone kwiatki w drobny mak na podłodze rozsypują <lol> i tak fajnie szeleszczą, można najpierw przed rzuceniem je sobie troszkę poobgryzać <lol>
Awatar użytkownika
Angee

SHEszunia pisze:Z tymi flakonami to jest tak, że zapewne dba o jakość wody w kwiatkach.... żeby swieża zawsze była <rotfl>
o tym nie pomyślałam <oops>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Angee pisze:
SHEszunia pisze:
a jak się pięknie suszone kwiatki w drobny mak na podłodze rozsypują <lol> i tak fajnie szeleszczą, można najpierw przed rzuceniem je sobie troszkę poobgryzać <lol>
Oj Panciaaaaa.... To co Ty nie wiesz, że suszone już niemodne? :D hahahahah
Awatar użytkownika
Angee

wygląda na to, że Felek to florysta i poucza swoją gospodynię <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No tak to teraz juz jestem rozgrzeszona <mrgreen> część kwiatów oddałam , część wywaliłam , a reszta pod sufitem <lol> i moje kotuchy nie mają co skubać <lol> Kala lubi jeszcze serwety i serwetki :ok: <lol>
Awatar użytkownika
Angee

a Kalunia zawsze wygląda na takiego aniołka :-)

Początkowo też eliminowałam kwiatki, ale teraz jakoś znowu mi ich przybyło, bo większość to prezentowe ;-))
Zablokowany