Lumi :)
- yohjia
Re: Lumi :)
Śliczna jest <zakochana>
-
kotku
No ja nie wiem jak tu nie tęsknić za takim aniołkiem <zakochana> Ale za to jakie Wasze spotkania muszą być ciekawe - tyle fascynujących kocich opowieści i marudzenia <zakochana> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudowne Lumisiowe minki. Wspaniała koteczka, strasznie mi się podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jak zawsze cudowne foty i rewelacyjna koteczka <zakochana>
Jakie ona ma prześliczne uszki jak pieknie ustawione
super no i te oczusie <serce> <serce>
Jakie ona ma prześliczne uszki jak pieknie ustawione
- Molly
Lumi jak Ty mnie dziewczyno rozczulasz, nie wiem co masz takiego w sobie, ale takie ciepełko na serduchu jak się człowiek przygląda Tobie <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Lumi jest cudna, mogłabym bez końca oglądać jej pysia i niezapominajkowe oczka <zakochana> 
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Pięknie zaokrąglona jest , a pychol dokładnie taki , jaki uwielbiam 
- Jennefer
Ale bym ją wymiziała <mrgreen>
Agnieszko na jakich ustawieniach aparatu robisz te zdjęcia? Bardzo ładnie wychodzą.
Agnieszko na jakich ustawieniach aparatu robisz te zdjęcia? Bardzo ładnie wychodzą.
- Joanna P.
Lumi ma przecudne plastyczne pysio <serce> 
- Agnes
Bardzo Wam dziękuje
Aniu, manual, przysłona najczęściej domknęta do 2-ch, czas naświetlania i ISO- różnie, w zależności od pogody, od tego gdzie jesteśmy i czy mała śpi czy jest w ruchu :-) ciesze się, że zdjęcia się podobają :-)
jutro ostatni dzień mojego maratonu, przetrwałam <tańczy> ale zmęczona jestem, jak nie pamiętam kiedy :->
Aniu, manual, przysłona najczęściej domknęta do 2-ch, czas naświetlania i ISO- różnie, w zależności od pogody, od tego gdzie jesteśmy i czy mała śpi czy jest w ruchu :-) ciesze się, że zdjęcia się podobają :-)
jutro ostatni dzień mojego maratonu, przetrwałam <tańczy> ale zmęczona jestem, jak nie pamiętam kiedy :->