Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zafira

Re: Domia Argetbri

Post autor: Zafira »

yamaha pisze:O rany, ale smieszna szkarada <mrgreen>
(to ma zabrzmiec jak prawie komplement : jest mniej szkaradny niz lysolki <mrgreen> )
<lol>
jaki tam szkaradek ? Podtuczy się go,futro zgęstnieje i jeszcze będziecie mlaskać z zachwytów.
;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No to ja tu bede zagladac zeby sie troszke "pobac" jak mnie najdzie ochota <mrgreen>
Lokrutnie toto paskudne <rotfl> <rotfl> <rotfl> (ale mniej niz w watku Kas ;-)) )
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Cóż za słodki kociak zawita w Twoim domu <serce>
A Leośkowa siostrzyczka jaka fajna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Zafira

Domisia słodka jest teraz,zobaczymy jaką szkołę da małemu kiedy do nas zawita.Dowiem się pewnie czy ona umie syczeć- bo jeszcze nie słyszałam.
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Jeśli ma charakter jak Leon to raczej nie spodziewałabym się syków. Argetbritowe koty bardzo pokojowe są <mrgreen>
Awatar użytkownika
Zafira

Domia to typowy Zdzisław, liczę na pokojowe cechy tej rodzinki.Domia emanuje spokojem wiec może nie będzie tak źle <roll>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Będzie dobrze, kciuki zaciskam za szczęśliwe i pokojowe dokocenie <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
magdaita

Post autor: magdaita »

Devonek jest śliczny, pisz o nim dużo, bo ja mam chrapkę na takiego uszatego, ale na razie wiadomo- małżonek stawia opór
Awatar użytkownika
Zafira

magdaita pisze:Devonek jest śliczny, pisz o nim dużo, bo ja mam chrapkę na takiego uszatego, ale na razie wiadomo- małżonek stawia opór
miałam to samo i użyłam fortelu. Umówiłam sie na wizytę w miłej hodowli devonków,mąż mnie zawiózł bo sama bym zabłądziła ,zaciągęłam na miejsce i potem samo poszło. My siedzieliśmy na dywanie, koty na naszych kolanach i wszędzie dookoła,jakieś małe szalone devoniątko biegało i zabawiało wszystkich. Małż wyszedł stamtąd totalnie zakręcony i od tego dnia zaczął intensywnie przeglądać Internet w poszukiwaniu naszego devonka. To było stosunkowo proste

l
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Mój Małż, gdy zobaczył na żywo devonki koleżanki, chciał zwiewać. Pogłaskać nawet nie chciał a one przecież są takie mięciusie! Mi się tam podobają takie chudzielce. Nowy przybysz jak dla mnie bomowy <zakochana>
Zablokowany