Effy i Tori :)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Molly, jak tak patrze na Twoje zdjęcia kociastych panien, to uśmiech sam pojawia się na mojej twarzy. Jakie one są słodkie i śliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana> A to wspólne polowanie na kropeczkę jest rozczulające. Kochane są <serce> Buczątko ma cudowne oczy i lśniące, czarne futerko. <serce> Effy super wpasowała się w koszyczek. U nas hitem jest ostatnio miska.
- Arla
Przez cały czas odkąd podczytuję Twój wątek,wpatrywałam się w zdjęcia koteczek.Teraz bardziej wpatruję się w Bukę,wiesz dlaczego? <oops> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo lubię patrzeć na Twoje dziewczyny, są piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Molly
Arla wiem, wiem - Isenowe koty to złodzieje serc <serce>
Dzieki dziewczyny za miłe słowa, tylko jak patrzę na tyle byle jakie zdjęcia robione byle jakim aparatem to mi żal, bo wiele z Was ma takie cudne foty u siebie , że aż mi żal.
Dzieki dziewczyny za miłe słowa, tylko jak patrzę na tyle byle jakie zdjęcia robione byle jakim aparatem to mi żal, bo wiele z Was ma takie cudne foty u siebie , że aż mi żal.
- ania1978
Molly Twoje dziewczyny są tak piękne, że nie potrzeba innego aparatu <zakochana> <zakochana> Effy chyba nabrała trochę ciałka, taka kulka się wydaje
a czarnulka super wygląda w tym kubraczku i w ogóle jest cudowna <zakochana>
- Molly
Aniu dobrze wypatrzyłaś
Effy waży teraz prawie 4 kilogramy i apetyt ma świetny, miałam karmić ją Growthem do sierpnia, ale myślę, że wcześniej przyjdzie zmienić karmę, bo mi się kota roztyje <lol>
- Agnes
haha ten laserek zamknięty na balkonie <rotfl> Buka w kubraczku <zakochana> musze się napatrzeć, bo już więcej takich zdjęć nie zobacze <oops> a koszyczek dla Efficzka to chyba na wymiar zamawiałaś <lol> dobrze, że waga idzie w góre

- yamaha
- Genius Loci
<gwiżdże> cos tu dawno Effik (i Buka) nic nie pisaly....
- Arla
Po pierwsze juz Ty nie narzekaj na jakość Twoich zdjęć,po drugie myslalam ,że Effy wazy więcej ,tak jakoś z 5 kg.Co nie znaczy ,że wydaję mi się ,że ona za mało wazy.Tak tylko ..Moja Kicia waży ponad 5 kg i..no ale czy każdemu psu na imię Burek <mrgreen> Tiaa. Po trzecie gdzie są świeże zdjęcie ?Świeże zdjęcia Twoich kociastych to jak poranna kawa i czytanie świeżutkiej prasy.
- Molly
eno laski nie szalejcie, wrzuciłam foty 8 kwietnia a dziś jest 11 i to dopiero ranek - codziennie mam wrzucać ? <lol>