Yoko i Viki
- elunia40
- Hodowca
Re: Yoko i Viki
Dzięki dziewczyny.
Oczywiście czytałam wątek o dokoceniu, oglądam regularnie program "Kot z piekła rodem" i inne podobne.
Jak tylko Viki przyjechała, to Yoko od razu, sama wyniosła się na górę. Dwie noce i jeden dzień nie spotykały się, wiedziały o swoim istnieniu, czuły zapach. Dzisiaj Yoko zaczęła schodzić na dół i za każdym razem atakuje Viki.
Cieszy mnie że obie dziewczyny mają apetyt. Viki mimo stresu wcina mięsko aż się uszy trzęsą.
Oczywiście czytałam wątek o dokoceniu, oglądam regularnie program "Kot z piekła rodem" i inne podobne.
Jak tylko Viki przyjechała, to Yoko od razu, sama wyniosła się na górę. Dwie noce i jeden dzień nie spotykały się, wiedziały o swoim istnieniu, czuły zapach. Dzisiaj Yoko zaczęła schodzić na dół i za każdym razem atakuje Viki.
Cieszy mnie że obie dziewczyny mają apetyt. Viki mimo stresu wcina mięsko aż się uszy trzęsą.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Trzymam <ok> za jak najszybsze dogadanie się dziewczyn :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Wiki jest przepiękna. <serce> <serce> Dopieszczaj koteńki. Trzymam kciuki za szybkie przełamanie lodów.
- Arla
Trzymam za was kciuki.Ja dokocenie mam już za sobą i "wyklarowanie"pozytywnych stosunków pomiędzy moimi futrami jest na dobrym poziomie.Powodzenia 
- elunia40
- Hodowca
Jest ciut, ciut lepiej.
Wasze kciuki działają.

Wasze kciuki działają.

- Nadialena
Jak działają to ja też
Jakie Twoje koteńki są śliczne
Jakie Twoje koteńki są śliczne
- Jennefer
Viki wygląda na troszkę wystraszoną. Piękna kicia z niej, oby się szybko polubiły 
- elunia40
- Hodowca
Nareszcie <tańczy>
Yoko i Viki bawią się razem. Dwa razy dziennie, rano i wieczorem trwają gonitwy po całym domu. Góra-dół, góra-dół i tak kilkanaście razy, aż padają obie ze zmęczenia. Widok bawiących się kotek jest rozkoszny <ok> Napuszone ogony, akrobatyczne skoki i fruwające w powietrzu futro!
Żeby tylko nie połamały łap na tych schodach.
Yoko i Viki bawią się razem. Dwa razy dziennie, rano i wieczorem trwają gonitwy po całym domu. Góra-dół, góra-dół i tak kilkanaście razy, aż padają obie ze zmęczenia. Widok bawiących się kotek jest rozkoszny <ok> Napuszone ogony, akrobatyczne skoki i fruwające w powietrzu futro!
Żeby tylko nie połamały łap na tych schodach.
- elunia40
- Hodowca
Viki i jej imponujący ogon. Yoko była bardzo zadziwiona, podchodziła do tego ogona jak Viki nie widziała, i dokładnie sobie go oglądała. Był nawet taki moment, że obejrzała się do tyłu na swój, jakby chciała porównać.