Karmelek - nasze maleństwo
- bahi
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Wszystkiego najlepszego!

- Arla
Oparskalam monitor ,Ty też tak masz z miseczkami? <lol> <lol>elwiska3 pisze:No chyba faktycznie Karmelkowy jest ten pokój <oops>yamaha pisze:To chyba tak naprawde to jest pokoj Karmelka <lol>
Tylko Ty sie nie chcesz przyznac, no bo "rozowy" dla Pana Kota to srednio..... <lol>
Antola spała wczoraj przed Tv w salonie , a Karmelcio zwiedzał i psocił w tym różowym <lol>
Rano tam pięknie świeci słońce wiec wygrzewa się na dywanie, po powrocie właścicielki też ciekawe rzeczy się tam dzieją.
Ale jak jest sam w domu to korzysta z naszego wspólnego łóżka w sypialni - leży zawsze na miejscu TZ![]()
Wynika z tego, że wszystko w tym domu jest Karmelka <rotfl>
Myślicie, że powiedzieć TZ że ta miseczka która bierze sobie co wieczór na chipsy to jest kota?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Sto lat! :-)

- Joanna P.
Wszystkiego naj naj
a zwlaszcza szerokiej drogi na tym motorze :-)
a zwlaszcza szerokiej drogi na tym motorze :-)- Nadialena
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Spełnienia marzeń

- Ula
- Agilisowy Rezydent
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Nie ja się nie mylę <lol>Arla pisze:Oparskalam monitor ,Ty też tak masz z miseczkami? <lol> <lol>elwiska3 pisze:No chyba faktycznie Karmelkowy jest ten pokój <oops>yamaha pisze:To chyba tak naprawde to jest pokoj Karmelka <lol>
Tylko Ty sie nie chcesz przyznac, no bo "rozowy" dla Pana Kota to srednio..... <lol>
Antola spała wczoraj przed Tv w salonie , a Karmelcio zwiedzał i psocił w tym różowym <lol>
Rano tam pięknie świeci słońce wiec wygrzewa się na dywanie, po powrocie właścicielki też ciekawe rzeczy się tam dzieją.
Ale jak jest sam w domu to korzysta z naszego wspólnego łóżka w sypialni - leży zawsze na miejscu TZ![]()
Wynika z tego, że wszystko w tym domu jest Karmelka <rotfl>
Myślicie, że powiedzieć TZ że ta miseczka która bierze sobie co wieczór na chipsy to jest kota?
ale to jest całkiem ludzko-dziecięca zastawa po Tosi. Talerzyk i miseczka - ie przesuwaja sie po podłodze bo na spodzie jest gumka <oops> Sama córka dała ją dla kotka , bo już daaawno z niej nie korzystała, miały ja lalki a teraz Karmelek <lol> i mężowi się wydaje chyba, że to on córeczce ma miseczkę <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
<diabeł>
po 1 nie ma qupala od wczoraj i widac że boli brzuszek
po 2 przysłali mi nie te spodnie co potrzeba
po 3 Tosia ma plamkę na stałej 6 i dzisiaj dentysta
po 4 muszę siedzieć w pracy - w weekend ma padać
po 5 miałam dzisiaj spotkać się biznesowo z pewnym człowiekiem i dupa ( ale to akurat mnie nie wzrusza jakoś bardzo
<diabeł>
po 1 nie ma qupala od wczoraj i widac że boli brzuszek
po 2 przysłali mi nie te spodnie co potrzeba
po 3 Tosia ma plamkę na stałej 6 i dzisiaj dentysta
po 4 muszę siedzieć w pracy - w weekend ma padać
po 5 miałam dzisiaj spotkać się biznesowo z pewnym człowiekiem i dupa ( ale to akurat mnie nie wzrusza jakoś bardzo
<diabeł>