Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Waga od tygodnia stoi w miejscu,może dlatego, że przestałam dodawać RC Growth do PoN. Zostało mi jeszcze troszkę i chciałam wykorzystać, ale chyba sobie podaruję, bo 5 kg na 7 miesięcy to nie jest mało <lol> . Od tygodnia podaję suche tylko PoN, hipcio wcina aż się zapowietrza ze szczęścia. Nie wiem tylko jak bezzbożówki mają wpływ na zakwaszanie moczu i nerki. Mogę bezpiecznie podawać tylko PoN?
- EwaL
Re: Lolek
Balkon jeszcze przed poprawkami kosmetycznymi, czyli dołożeniem pasków do balustrady przycięciem ich i resztek siatki, poszło 18 metrów linki stalowej i 200 pasków (plus jedna śruba rzymska - cokolwiek to nie oznacza <lol> )
Siatka jest transparentna, mało widoczna i mam nadzieję, że wytrzymała.

Natomiast główny inspektor nadzoru budowlanego tak się zmęczył pracą, że śpi jak zabity w kąciku. Na sesję musimy poczekać (nawet mnie nie powitał po przyjściu z pracy, tylko chrapnął pod nosem)
Siatka jest transparentna, mało widoczna i mam nadzieję, że wytrzymała.

Natomiast główny inspektor nadzoru budowlanego tak się zmęczył pracą, że śpi jak zabity w kąciku. Na sesję musimy poczekać (nawet mnie nie powitał po przyjściu z pracy, tylko chrapnął pod nosem)