Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Re: Lolek

Post autor: AgnieszkaP »

Ewa, bardzo fajna ta siatka :ok: Czy wygląda na wytrzymałą?
A masaż stópek Lolusia, no wymiękłam <serce> Effy na wakacjach, Loluś w spa na masażu. Powodzi się tym naszym kociastym, oj powodzi <lol>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ależ Loluś ma świetne balkonowe królestwo :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Loluś ma teraz wielki taras a nie balkon, super wybieg, na pewno będzie przeszczęśliwy :ok:
Mężulek spisał się na medal <hura>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

AgnieszkaP pisze:Ewa, bardzo fajna ta siatka :ok: Czy wygląda na wytrzymałą?
Siatka jest żyłkowa, mam nadzieję, że będzie wytrzymała. Jeśli okaże się mało bezpieczna to kupię siatkę rybacką. Wymienić siatkę to już nie problem, linki stalowe są na forever. U nas Becia ma taką samą i jakoś wytrzymuje, jestem dobrej myśli.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

jakie stopersy <zakochana> i jak fajnie zorganizowany koci wybieg na powietrzu :ok:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Loluś ale masz kapitalny balkon - udanych wakacji na tym balkoniku Ci życzę, jeszcze taki trendy drapaczek i lans pełną, kocią, gębą :D
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Mamy już pieniek na balkon. Dzisiaj pojechalismy na działkę, którą mamy w lesie nad jeziorem i na powitanie zobaczyłam piękny, wysuszony pieniek dla Hipcia. Idealny kociopieniek. Tż stwierdził, że siatka na balkonie jest na granicy jego wytrzymałości, pieńka nie da rady znieść. Ok., nie to nie. Odpuściłam temat. Ukryłam moje znalezisko i przy pakowaniu się do domu owinęłam w ręcznik i cichaczem zatargałam do bagażnika (ciężki skubaniec). Myślałam, że jestem cwana <lol> Do czasu, aż usłyszałam: Mogłaś go chociaż szczotką drucianą oczyścić, a nie taki brudny dla Lolka"
Pieniek zdobyczny czeka w bagażniku aż Tż wtarga go do mieszkania <lol>
Gorzej, jak Lolek go zignoruje (zignoruje pieniek oczywiście, a nie Tż).
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Ależ Ty jesteś konspiratorka <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja też stosuję taką konspirację, jednak My, kobiety jesteśmy szalenie inteligentne <lol> ! Daj znać, czy Lolkowi przypasował pieniek :ok:
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

EwaL pisze:Mamy już pieniek na balkon. Dzisiaj pojechalismy na działkę, którą mamy w lesie nad jeziorem i na powitanie zobaczyłam piękny, wysuszony pieniek dla Hipcia. Idealny kociopieniek. Tż stwierdził, że siatka na balkonie jest na granicy jego wytrzymałości, pieńka nie da rady znieść. Ok., nie to nie. Odpuściłam temat. Ukryłam moje znalezisko i przy pakowaniu się do domu owinęłam w ręcznik i cichaczem zatargałam do bagażnika (ciężki skubaniec). Myślałam, że jestem cwana <lol> Do czasu, aż usłyszałam: Mogłaś go chociaż szczotką drucianą oczyścić, a nie taki brudny dla Lolka"
Pieniek zdobyczny czeka w bagażniku aż Tż wtarga go do mieszkania <lol>
Gorzej, jak Lolek go zignoruje (zignoruje pieniek oczywiście, a nie Tż).
No nie,posiuśkam się ze śmiechu <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Zablokowany