Julek, zdrówka i radosnego kociego życia
Julek i Zuza
- Joanna P.
Re: Julek i Zuza
Menda
kocham Twoje kolorowe futerko <serce>

- Agnes
Menda <serce> w tym przypadku, jak to pięknie brzmi <lol>
Julek śpi podobnie jak moja Lumi <lol> nie raz się zastanawiam, czy to wygodna pozycja
fajnie, że w końcu pokazałaś kociaste, zgrany i piękny duet :-)
Julek śpi podobnie jak moja Lumi <lol> nie raz się zastanawiam, czy to wygodna pozycja
fajnie, że w końcu pokazałaś kociaste, zgrany i piękny duet :-)
- yohjia
Nie, nie. Ona wie co robi - na co dzień to ma taki wytrzeszcz, że można się przestraszyć <lol> Więc nauczyła się je chowaćSonia pisze:[...]Szkoda tylko, że Mendusia tak skąpi swoich oczek, bo podejrzewam, że ma je prześliczne :-)
Mendziuch wraz z Julkiem dziękują za miłe słowa
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl> <rotfl>yohjia pisze:Nie, nie. Ona wie co robi - na co dzień to ma taki wytrzeszcz, że można się przestraszyć <lol> Więc nauczyła się je chowaćSonia pisze:[...]Szkoda tylko, że Mendusia tak skąpi swoich oczek, bo podejrzewam, że ma je prześliczne :-)![]()
Mendziuch wraz z Julkiem dziękują za miłe słowa
Oj, ta pańcia chyba przesadza :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Pańcia przesadza w 100%
bo ma piękne koty i tak mało je nam pokazuje :-) ! Julek spóźnione wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To ja poproszę o fotkę wytrzeszcza, bo na pewno jest super 
- yohjia
a ja jak zwykle z refleksem szachisty zaglądam do własnego wątku <lol>
Wytrzeszcz mniej więcej wygląda tak, choć uprzedzam, że byłam dla Mendy miła i umieszczam wytrzeszcz w wersji średniej

Jeśli Mendzioch przymruży trochę te swoje oczyska wygląda całkiem przyzwoicie
Jeśli pozwolicie to się dziewucha trochę polansuje, a co! Czarnych szylkretek tutaj jak na lekarstwo więc trochę nabije średnią :-) I się dziewczyna poczuje wyjątkowa <rotfl> Do niedawna z jej urodą było ciut lepiej, bo jakiś czas temu pogubiła białe wąsiska więc wszystkie, naprawdę wszystkie wąsy miała jednego koloru (czyt. czarne). Wyglądała prawie jak kot. Ale przyzwoitym wyglądem nie nacieszyła się zbyt długo i znów mamy wąsy w trzech kolorach i znów wygląda jak sierota <lol>

I kropka nad i w dzisiejszym poście, czyli Jeloś. Zdjęć malutko - tylko jedno - ponieważ jest rzeczą naprawdę niemal niemozłiwą temu kotu zrobić zdjęcie. Jego motto życiowe to "biegaj-szalej-skacz-niech-cie-bedzie-wszedzie-pelno-itp."

pozdrawiamy!
Wytrzeszcz mniej więcej wygląda tak, choć uprzedzam, że byłam dla Mendy miła i umieszczam wytrzeszcz w wersji średniej

Jeśli Mendzioch przymruży trochę te swoje oczyska wygląda całkiem przyzwoicie
Jeśli pozwolicie to się dziewucha trochę polansuje, a co! Czarnych szylkretek tutaj jak na lekarstwo więc trochę nabije średnią :-) I się dziewczyna poczuje wyjątkowa <rotfl> Do niedawna z jej urodą było ciut lepiej, bo jakiś czas temu pogubiła białe wąsiska więc wszystkie, naprawdę wszystkie wąsy miała jednego koloru (czyt. czarne). Wyglądała prawie jak kot. Ale przyzwoitym wyglądem nie nacieszyła się zbyt długo i znów mamy wąsy w trzech kolorach i znów wygląda jak sierota <lol>

I kropka nad i w dzisiejszym poście, czyli Jeloś. Zdjęć malutko - tylko jedno - ponieważ jest rzeczą naprawdę niemal niemozłiwą temu kotu zrobić zdjęcie. Jego motto życiowe to "biegaj-szalej-skacz-niech-cie-bedzie-wszedzie-pelno-itp."

pozdrawiamy!
- Arla
Piękna kociczka.A czy ten wytrzeszcz, to wytrzeszcz? Iii,chyba nie.Po prostu piękne spojrzenie,o <mrgreen>
-
xennaextra
Ale śmiesznotki :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaka Zuzia jest CUUUUUDNA!!!! Prześliczne ma te oczyska i jaki kolor rewelacyjny. Cała jest cudna i stanowczo za mało pokazywana. Julek niebieska nuda jak u mnie. Mam nadzieję, że się nie obrazi <lol> Przesyłam głaski dla obu miśków