Cat Dancer to nic innego jak drucik z tekturowymi zwitkami na końcach. Genialny w swej prostocie, łatwy do wykonania samodzielnieZafira pisze:Miss_Monroe pisze:U nas jest szaleństwo codziennie wieczorem przez zabawkę >>Cat Dancer<< . Zabawka wyglada tak zwyczajnie, ze na początku zwatpilam <lol> ale okazała sie strzałem w 10!
Czemu, no czemu tego nie przeczytałam zanim złozyłam wczoraj zamówienie na zooplusie? Właśnie jadą myszki, wędki, piłeczki z piórkami, wałek sizalowy , kongo oraz mysz z kocimiętką. No ale jak mam dalej żyć bez cat dancer ? I co powie mój kot jak się o tym dowie?
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
- EwaL
Zainteresowała mnie zabawka
http://animalia.pl/produkt,26006,47,kit ... 60-cm.html
ktoś ma doświadczenie z nią?
Lol uwielbia jak coś biega pod kocem lekko wystając (dokładnie biega słomka), ta zabawka powinna się sprawdzić.
http://animalia.pl/produkt,26006,47,kit ... 60-cm.html
ktoś ma doświadczenie z nią?
Lol uwielbia jak coś biega pod kocem lekko wystając (dokładnie biega słomka), ta zabawka powinna się sprawdzić.
- ania1978
Ewa ktoś już ją opisywał na forum i z tego co pamiętam to był zadowolony ale nie pamiętam kto 
- EwaL
Poszukam po wątkach, a jak nie znajdę to i tak zamówię <lol>
- Dschingis
u nas ostatnio dwie zabawki robia furrore:
1. zwykla rurka do picia z mc`donalds zapakowana jeszcze w ten papierek - Dzyngis kradnie rurke i ja rozpakowywuje z papierka po czym zabawa na calego po podlodze, chowanie rurki pod dywan i wedkowanie jej...
2. puchata kulka z brzeczacym srodkiem: http://www.google.de/imgres?q=katzenspi ... ,s:0,i:187
chyba z 10 takich jest pochowanych u nas w mieszkaniu, jak Dzyngisa najdzie na zabawe wyciaga kulke z ukrycia i nosi w pyszczku, poluje, gra nia w pilke nozna itp., jest o tyle lepsza od zwyklych pileczek, ze ma futerko i moze uchodzic za lepsza, bo tulajaca sie myszke
1. zwykla rurka do picia z mc`donalds zapakowana jeszcze w ten papierek - Dzyngis kradnie rurke i ja rozpakowywuje z papierka po czym zabawa na calego po podlodze, chowanie rurki pod dywan i wedkowanie jej...
2. puchata kulka z brzeczacym srodkiem: http://www.google.de/imgres?q=katzenspi ... ,s:0,i:187
chyba z 10 takich jest pochowanych u nas w mieszkaniu, jak Dzyngisa najdzie na zabawe wyciaga kulke z ukrycia i nosi w pyszczku, poluje, gra nia w pilke nozna itp., jest o tyle lepsza od zwyklych pileczek, ze ma futerko i moze uchodzic za lepsza, bo tulajaca sie myszke
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A czy u Was też tak jest, że zabawka, która znajdzie się na łóżku zyskuje +50 do atrakcyjności? Mogę Cat Dancerem machać do upadłego przy podłodze i zainteresowanie będzie, że tak powiem, na poziomie "nie chcę jej robić przykrości, to machnę łapką". A na łóżku - jakiś obłęd, w kółko będzie za tym drutem latać i po ścianach też 
- Jennefer
A ja dzis robilam zamowienie w zooplusie i skusilam sie na tunel http://www.zooplus.de/shop/katzen/katze ... nel/264054
Czy kotki beda sie tym bawic? Czy szybko sie nudzi taka zabawka?
Czy kotki beda sie tym bawic? Czy szybko sie nudzi taka zabawka?
- ania1978
u nas tunel jest od stycznia i jest to jedyna zabawka, która nie znudziła się Gacusiowi :-> jest tak do niego przywiązany, że jak go składam przy sprzątaniu albo wynoszę na noc ( jest szeleszczący) to jest wielki płacz <lol> tunel służy do przebiegania w nim , biegania i skakania po nim , ciągania po podłodze z kotem w środku itd <rotfl>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O tak, szczególnie to ciągnięcie po podłodze z kotem w środku jest lubiane przez niektóre kotki <mrgreen> Z kotem na tunelu również, zwłaszcza jak się już tunel mocno zużyje i mu te usztywnienia zmiękną (świetny do tego jest firmowy tunel zooplusa, ten zielono-biały). Wtedy zresztą może też służyć do surfowania po podłodze (Kitka brała rozbieg, wskakiwała na niego i tak na nim jechała nawet ze 2mania1978 pisze: <lol> tunel służy do przebiegania w nim, biegania i skakania po nim , ciągania po podłodze z kotem w środku itd <rotfl>
- Miss_Monroe
- Moderator
Tunel super sprawa
, tylko do tego z Zooplusa mój Bentley się już nie mieści <lol> . Fajnie by było, gdyby Zooplus miał taki sam asortyment (zabawki) we wszystkich krajach :-)