Bentley - niebieski brytyjczyk
- Agnes
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
jaki fajny śpioszek :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Bentley staje na dwóch łapkach opierając o moje nogi i domaga się wzięcia na ręce. Tak z pięć minut go noszę i usypia, ale jak próbuję za szybko odłożyć do rozety to uchyla ostrzegawczo oko <lol>ania1978 pisze:Lenka, a z Bentleyem jak długo musisz chodzić zanim uśnie <?>
- ania1978
<lol> dobrze, że tylko 5 minut bo inaczej nosząc takiego klocka to można nabawić się zwyrodnienia kręgosłupa <rotfl> o wyciągniętych rękach do podłogi nie wspomnę 
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie, nie on 5 minut usypia a od uśnięcia jeszcze dłuuuuga droga do włożenia do rozety <rotfl>ania1978 pisze:<lol> dobrze, że tylko 5 minut bo inaczej nosząc takiego klocka to można nabawić się zwyrodnienia kręgosłupa <rotfl> o wyciągniętych rękach do podłogi nie wspomnę
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Brytyjczyk tak zasypiający <shock> To niemożliwe <lol>
<shock> Lena, jestem w szoku <lol>Miss_Monroe pisze:Bentley staje na dwóch łapkach opierając o moje nogi i domaga się wzięcia na ręce. Tak z pięć minut go noszę i usypia, ale jak próbuję za szybko odłożyć do rozety to uchyla ostrzegawczo oko <lol>
- Joanna P.
Ja też - zwłaszcza jak sobie pomyślę o dzieciach własnych, które same musiały zasypiać <lol> O kotach nawet nie wspominam <lol>AgnieszkaP pisze:Brytyjczyk tak zasypiający <shock> To niemożliwe <lol>
<shock> Lena, jestem w szoku <lol>Miss_Monroe pisze:Bentley staje na dwóch łapkach opierając o moje nogi i domaga się wzięcia na ręce. Tak z pięć minut go noszę i usypia, ale jak próbuję za szybko odłożyć do rozety to uchyla ostrzegawczo oko <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Oryginalny egzemplarz nam się trafił <lol>AgnieszkaP pisze:Brytyjczyk tak zasypiający <shock> To niemożliwe <lol>
Bentley nie lubi sam zasypiać <lol>Joanna P. pisze:Ja też - zwłaszcza jak sobie pomyślę o dzieciach własnych, które same musiały zasypiać <lol> O kotach nawet nie wspominam <lol>
Co będzie jak osiągnie np. 7 kg <shock> ? Chyba już zacznę ćwiczyć ręce <lol>
- Joanna P.
zaoszczędzisz na siłowniMiss_Monroe pisze:Oryginalny egzemplarz nam się trafił <lol>AgnieszkaP pisze:Brytyjczyk tak zasypiający <shock> To niemożliwe <lol>
Bentley nie lubi sam zasypiać <lol>Joanna P. pisze:Ja też - zwłaszcza jak sobie pomyślę o dzieciach własnych, które same musiały zasypiać <lol> O kotach nawet nie wspominam <lol>
Co będzie jak osiągnie np. 7 kg <shock> ? Chyba już zacznę ćwiczyć ręce <lol>
A poważniej - fajnie mieć takiego naręcznego miśka, moje nie dałyby się tak nosić ...
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Lenko, są w sprzedaży takie nosidełka dla dzieci :-) Moja córka kupowała dla Oleńki, one są do około 11 kg. Myślę, że dla kotów też by się nadawało :-) :-) :-)
Taki żarcik oczywiście
Taki żarcik oczywiście
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<rotfl>asiak pisze:Lenko, są w sprzedaży takie nosidełka dla dzieci :-) Moja córka kupowała dla Oleńki, one są do około 11 kg. Myślę, że dla kotów też by się nadawało :-) :-) :-)