Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Drapaki

Post autor: Sonia »

Drapaczysko takie wielkie, że spokojnie i 4 futra pomieści <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Rowniez uważam, ze nawet 4 brytki by sie zamieściły na drapaku :-) . Bardzo fajnie wyglada <ok>
Slonick

Post autor: Slonick »

Moj od Rufiego dotarl dzisiaj bez przeszkod. Rozpakowanie zajelo chyba z pol godziny. Ten kto to pakowal to niezly sadysta <lol> no ale dotarl w stanie nienaruszonym. Zlozenie, w porownaniu z rozpakowaniem to juz blahostka <rotfl> Zdjecia wrzuce jutro. Teraz bedzie ciezka debata gdzie tego giganta postawic. Do gornej rozety jedynia ja bede w stanie spokojnie zajrzec. No i teraz kluczowe pytanie, ma ktos moze pozyczyc kota na przetestowanie? <gwiżdże> bo nasz pierwszy jak dobrze pojdzie pojawi sie dopiero za 2 miesiace :-/////
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Slonick pisze:Moj od Rufiego dotarl dzisiaj bez przeszkod. Rozpakowanie zajelo chyba z pol godziny. Ten kto to pakowal to niezly sadysta <lol> no ale dotarl w stanie nienaruszonym. Zlozenie, w porownaniu z rozpakowaniem to juz blahostka <rotfl> Zdjecia wrzuce jutro. Teraz bedzie ciezka debata gdzie tego giganta postawic. Do gornej rozety jedynia ja bede w stanie spokojnie zajrzec. No i teraz kluczowe pytanie, ma ktos moze pozyczyc kota na przetestowanie? <gwiżdże> bo nasz pierwszy jak dobrze pojdzie pojawi sie dopiero za 2 miesiace :-/////
Nehe, nasz drapak był dopasowywany do mojego (skromnego) wzrostu, żebym mogła do kotka zajrzeć :D
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Slonick pisze: No i teraz kluczowe pytanie, ma ktos moze pozyczyc kota na przetestowanie? <gwiżdże> bo nasz pierwszy jak dobrze pojdzie pojawi sie dopiero za 2 miesiace :-/////
Ja mogę wypożyczyć Bentleya na dwie godziny, ale odbieram tylko z drapakiem, żeby mu przykro nie było, że tak krótko mógł sie pobawić <lol> . Pochwal sie jutro koniecznie drapakiem :ok:
Slonick

Miss Monroe, taniej by Ci bylo chyba kupic taki drapak, niz przyleciec z kotem do mnie i transportowac drapak spowrotem do Polski <mrgreen> Na razie tylko syn testowal, ale on wogole nie jest puchaty :-/////
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:ok: Super, Slonick, ze juz masz drapak (koniecznie tylko nam go pokaz !)
A co do sadyzmu pakujacych : najzupelniej sie z Toba zgadzam, juz w moim watku pisalam, ze kilometry czarnej folii i tylez samo tasmy klejacej poszlo na sam moj <lol>
Dobre pol godziny zajelo mi rozpakowanie, i jakies 45 sekund skrecanie <rotfl>
Slonick

No to obiecane zdjecia. Jeden taki drapak juz jest na forum, mam nadzieje ze moj bedzie dobrze wykorzystany. Na razie czeka mnie batalia z ukochana, gdzie to monstrum ma stac - praktycznosc i atrakcyjnosc dla kotow(ja) vs estetyka wnetrz(zona) <lol>
Brytyjskie domy niestety nie grzesza wielkoscia pomieszczen. Obok Rufiego stoi minidrapaczek, ktory sie przypaletal niedawno. Mam nadzieje ze i do tego malucha jakis brytyjczyk sie zmiesci. Widac tez na zdjeciu (albo i nie do konca <zły>) ze na szczescie parapet jest bardzo szeroki wiec tam koty beda sie mogly wylegiwac bez przeszkod.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Yamaha, zabieraj TZ i Missy i wpadajcie na kawe i testowanie drapaka. Macie chyba najblizej. <gwiżdże>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Leeeeeeeeeeeeeece !
(mysle ze Aga z Lumisia ma blizej, ale jako, ze masz miec DWA koty, to obie mozemy na te kawe zajechac <mrgreen> Przynajmniej test bedzie "prawdziwej wielkosci" <lol> )

Drapak jest SUPER - olbrzymi ogromny, WOW <shock>
Zastanawiam sie natomiast, jak koty beda wskakiwac na ten hamak :-| (chyba ze miejsce ustawienia juz wybrane, wtedy z parapetu nie bedzie problemu) ?
(nie dziwie sie zonie, ze zaczyna sie nad "estetyka" zastanawiac <lol> )

Mnie osobiscie BARDZO sie ten maly brazowy tez podoba :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super drapacz chmur <mrgreen>
I bardzo fajny ten parapet przy oknie, idealny dla futer :ok:
Zablokowany