Lolek
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
Loluś to się pewnie zapatrzył na Bronka i też postanowił wąsy uczesać, a może nawet użyć jakichś perfum na długi weekend
Ewa, co to za zabawka? o co w niej chodzi?
Ewa, co to za zabawka? o co w niej chodzi?
- Amber
Jak ogladalam zdjecia Lolka ostatnio to dopiero co go Ewa odebralas, taki malutki byl <strach>
A teraz to juz duzy kocurro, piekny i... chcialam napisac "powabny" ale chyba nie do konca by to pasowalo w odniesieniu do zdjec wsrod kosmetykow <lol>
Lolek <zakochana>
A teraz to juz duzy kocurro, piekny i... chcialam napisac "powabny" ale chyba nie do konca by to pasowalo w odniesieniu do zdjec wsrod kosmetykow <lol>
Lolek <zakochana>
- EwaL
Zabawkę obiecałam Lolkowi jako zadośćuczynienie za przyszłotygodniowe "przygody" weterynaryjne. Bałam się, że będzie niewypałem, a cena niemała. Nic bardziej błędnego. Lolek doprasza się co chwilę włączenia zabawki, kładzie się przy niej i miauczy (tak nas wyszkolił też z wyjściem na balkon). Zabawka jest od wczoraj katowana przez kota. Rzuca się na nią, gryzie, biega w koło, wersja dla leniwych - leży i wyciąga łapkę, żeby złapać "mysz" pod materiałem, tylko główka się kręci jak na sprężynach <lol>
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .3563.html
Lolek mimo słusznej wagi delikatnie omija przeszkody ksmetyczne, uwielbia je wąchać, najbardziej pędzelki do malowania i moje rzęsy po pomalowaniu <lol>
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .3563.html
Lolek mimo słusznej wagi delikatnie omija przeszkody ksmetyczne, uwielbia je wąchać, najbardziej pędzelki do malowania i moje rzęsy po pomalowaniu <lol>
- EwaL
No to mamy Lolki dwa, albo Baxterki dwa - wybór dowolny <lol>Audrey pisze:Lolek, Ty akrobato przepiękny. <zakochana> <zakochana> Uwielbiam Cię <serce>
Na ostatnim zdjęciu ukradłaś mi kota Ewa <shock> <lol> Przyznaj się, podmieniłaś koty jak byłaś w Toruniu <lol>