Lolek
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Lolek
Tytuł w wiadomościach: "Miłość matki nie zna granic"EwaL pisze:Mam nadzieję, że wrócę z pękiem piór (oglądajcie wiadomości w tv <lol> )
"Na okolicznych wodach pojawilo sie 20 łysych łabędzi. Sprawczyni, szalona Ewa L. została obezwladniona przez 10 policjantów podczas polowania i wyrywania piór okolicznemu ptactwu. Aresztowana podczas prowadzenia do radiowozu krzyczała "ze to wszystko dla mojego Lolka " <lol>
- EwaL
Jakbyś tam była <lol> Zapomniałaś dodać, że w trakcie artesztowania wyrwałabym policjantowi odznakę z komentarzem:" Tym też Loluś się chętnie pobawi"Miss_Monroe pisze:Tytuł w wiadomościach: "Miłość matki nie zna granic"EwaL pisze:Mam nadzieję, że wrócę z pękiem piór (oglądajcie wiadomości w tv <lol> )
"Na okolicznych wodach pojawilo sie 20 łysych łabędzi. Sprawczyni, szalona Ewa L. została obezwladniona przez 10 policjantów podczas polowania i wyrywania piór okolicznemu ptactwu. Aresztowana podczas prowadzenia do radiowozu krzyczała "ze to wszystko dla mojego Lolka " <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
"Dawać Odznakę! Będą fajne "zajączki" na ścianie" <lol> ! Weź przy okazji tez czapkę, mój Bentley zawsze chciał zostać policjantem <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl>Miss_Monroe pisze:Tytuł w wiadomościach: "Miłość matki nie zna granic"EwaL pisze:Mam nadzieję, że wrócę z pękiem piór (oglądajcie wiadomości w tv <lol> )
Oj szalone jesteście dziewczyny <lol>
- SHEszunia
Już mu przekazujeEwaL pisze:Oj takie męskie, skórzane, przesiąknięte zapachem niejednej służby i pogoni za sprawiedliwością. Edek, buty dla Ciebie, raz na wynos!SHEszunia pisze:Ewa!!!! Mój Edek kocha buty... <gwiżdże> <gwiżdże>