Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Re: Effy i Tori :)

Post autor: Molly »

Dzięki ciocie za ciepłe słowa - to mówię ja łysa kota , może i sfinks, bo się już marszczyć zaczęłam miejscowo <rotfl>

Bartolka z oczkiem jest dobrze, po weekendzie do kontroli i wtedy zobaczymy co dalej, na razie zmniejszona dawka antybiotyku i nie widać żeby się pogorszyło coś od tego, więc chyba jest dobrze. Bałam się, że jak vet każe podać mniej, to się zacznie wszystko jeszcze raz, ale nie - oko w porządku. Jest bardziej mokre i muszę więcej paskudztwo wyciągać, ale przecież wlewam jej płyn dwa razy dziennie do niego plus żel łagodzący więc zrozumiałe, że jest mokre.

Poza tym Effy w desperacji, albo ... sama nie wiem z jakiego powodu- zaczęła przychodzić w nocy znowu do łóżka i spać z nami - nie robiła tego odkąd Buka jest w tym domu :)
Znalazłam też karmę dla nich - jedzą Applaws , bez szaleństwa jakie przyświecało karmie RC , ale jedzą i jak zostawiam porcję to zjedzone jest wszystko :) Nie martwię się, że wolniej to idzie, bo przecież lepsza karma bardziej koty syci to i mniejsze porcje jedzą. Mam jeszcze zakupiony worek TOTW , na razie nie otwieram, bo nie chcę żeby zwietrzało, jedzą mieszankę RC i Applaws , ale czasem rzucę garstkę, bez RC i też jest zjedzone. Oddycham z ulgą, że coś znalazłam, raz, że cenowo - będzie można odetchnąć troszkę, a dwa RC niestety się psuje.
Za to RC Fibre działa jak odkurzacz - kupale po tym są wielkie i pełne kłaków , śmierdzą, ale widzę, że ta karma działa. Biorąc pod uwagę, ze mam problem z Effy, która pasty odkłaczającej nie bardzo chce i zawsze jest awantura i nie zawsze zje ile trzeba to karma ta spełnia swoje zadanie i jak sprzątam kuwetę - widzę, że nie powinno nic w brzuszku czy jelitach zbędnego zostać.
Awatar użytkownika
Molly

Mamy pogodę :D Leniuchujemy <tańczy>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

no nie .... ale fajne zdjęcia ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
fajny widok z rana ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Ale fajnie leniuchują <lol>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

<zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

O proszę jakie blogie lenistwo u Was :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Molly pisze:Obrazek
Jakie fajne zdjęcie! Jak im dobrze.... <serce>
Ps. Ostatnio zaczęłam czytać wątki od końca, więc edytuję póki jeszcze mogę...
Molly pisze:Dzięki ciocie za ciepłe słowa - to mówię ja łysa kota , może i sfinks, bo się już marszczyć zaczęłam miejscowo <rotfl>
Jakie Ty masz fajne poczucie humoru i dystans do siebie! Bardzo fajna cecha charakteru! I ładna z Ciebie kobieta i na dokładkę jaka sympatyczna! :-D
Awatar użytkownika
Molly

Kosannka bardzo miłe to co napisałaś, w pewnym wieku jednak nie pozostaje już nic innego jak śmiech przerywany anemicznym kaszlem <lol> A tak poważnie - uważam, że jestem przeurocza , nawet jeśli zmarszczona <lol>

A dziś kocham moje koty jeszcze bardziej niż zwykle... szalona jestem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Jakie błogie lenistwo... Cudne te Twoje kociaste panienki <serce> <serce> <serce> <serce>
Zablokowany