Megi i Fibi :)
- mimbla
- Kontakt:
Myślę, że będzie od nich wszystkich znacznie dłuższa, dzięki wyjątkowym u F-miotu zdolnościom do rozciągania się- głównie w poziomie - na podłodze, ale także w pionie- podczas skoków wzwyż.
Chyba się za bardzo napatrzyła na Norwegi w domu rodzinnym... Iggiego nie da się zwinąć w kulkę, najbardziej lubi zwisać mi przez ramię niczym szal z lisim ogonem...
Chyba się za bardzo napatrzyła na Norwegi w domu rodzinnym... Iggiego nie da się zwinąć w kulkę, najbardziej lubi zwisać mi przez ramię niczym szal z lisim ogonem...
- Renia
Dzisiaj był wielki dzień pielęgnacyjny. Zostały umyte kocie ZĘBISKA <diabeł>
Fibunia zwykle nie robi problemów podczas zabiegów takich jak pazury, oczy czy uszy.
A dzisiaj diabeł wcielony. Nie dałam jednak za wygraną, założyłam chwyt nelsona i wyszorowałam jej kły. Po zabiegu była na mnie obrażona całe 30 sekund, aż nie znalazłam piłki i nie rzucałam jej do upadłego.
Megi natomiast zwykle nie lubi zabiegów, a zęby dała sobie bezproblemowo czyścić.
Zobaczymy jakie będą efekty systematycznego mycia ząbków <mrgreen>
A wczoraj mieliśmy fajną przygodę. Znalazłam na klatce schodowej kota. Najwyraźniej komuś uciekł, bo zadbany był i widać nauczony do przebywania z człowiekiem. Otworzyłam drzwi do swojego mieszkania, a ten czarny skubaniec wskoczył do środka i zaczął fukać na moje oszołomione jego widokiem kotki. Wyprosiłam kotka na korytarz i dałam mu tam miseczkę z wodą i karmą. Od tej chwili czarnulek wył niemiłosiernie pod moimi drzwiami do 3 w nocy
Później zaczął skakać po nich i strasznie drapać. Po drugiej stronie drzwi stały dwa napuszone brytki <diabeł> I nie dało się spać. Na szczęście ktoś po niego przyszedł, bo wcześniej po całym osiedlu porozwieszałam ogłoszenie, że siedzi u nas na klatce taki kocurro. Pan szybko się znalazł. Ale wyspać to się nie wyspałam...
Fibunia zwykle nie robi problemów podczas zabiegów takich jak pazury, oczy czy uszy.
A dzisiaj diabeł wcielony. Nie dałam jednak za wygraną, założyłam chwyt nelsona i wyszorowałam jej kły. Po zabiegu była na mnie obrażona całe 30 sekund, aż nie znalazłam piłki i nie rzucałam jej do upadłego.
Megi natomiast zwykle nie lubi zabiegów, a zęby dała sobie bezproblemowo czyścić.
Zobaczymy jakie będą efekty systematycznego mycia ząbków <mrgreen>
A wczoraj mieliśmy fajną przygodę. Znalazłam na klatce schodowej kota. Najwyraźniej komuś uciekł, bo zadbany był i widać nauczony do przebywania z człowiekiem. Otworzyłam drzwi do swojego mieszkania, a ten czarny skubaniec wskoczył do środka i zaczął fukać na moje oszołomione jego widokiem kotki. Wyprosiłam kotka na korytarz i dałam mu tam miseczkę z wodą i karmą. Od tej chwili czarnulek wył niemiłosiernie pod moimi drzwiami do 3 w nocy
- Renia
Co jest z tymi moimi puszkami
Myłam im dzisiaj zęby i zauważyłam, że Fibi się coś stało w główkę. Zrobił się jej placuszek łysy, średnicy 1cm a w środku trzy czerwone kropki
Szukałam po zdjęciach na różnych stronach o chorobach skórnych i nie znalazłam nic podobnego. Jestem niemal pewna, że stalo się to, jak była na balkonie. Wygląda mi to na jakieś ugryzienie i reakcję alergiczną w postaci wyłysienia miejscowego, ale żeby tak szybko?? to się stało w około godzinę.
Fibulek mój kochany
Myłam im dzisiaj zęby i zauważyłam, że Fibi się coś stało w główkę. Zrobił się jej placuszek łysy, średnicy 1cm a w środku trzy czerwone kropki
Fibulek mój kochany
- dźinx
- Hodowca
- Hodowla: Magic Galaxy*PL
Reniu
, nie moge pomóc, nie wiem nic na ten temat
Chyba masz rację, ze coś kicię ugryzło, ale placuszek tak szybko wyszedł...może tak się dzieje...
Miałam przygodę z pszczołą i z Gabcią, ale dzięki temu wiem, ze nie jest uczulona.Nic się groźniego nie stało, ufff.
Liczę, ze ktoś pomoże i poradzi Wam.
Miałam przygodę z pszczołą i z Gabcią, ale dzięki temu wiem, ze nie jest uczulona.Nic się groźniego nie stało, ufff.
Liczę, ze ktoś pomoże i poradzi Wam.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: