Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- Kaszmirek
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
jestem zaczarowana, niesamowite oczy na tle anielskiego futerka...a że iskierki łobuzerskie to już sam urok
- margita
- Agilisowy Rezydent
jak ja uwielbiam Twojego Gaculka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
jest prześliczny <serce>
jaki łobuz? <lol> takie małe grzeszki idą w zapomnienie ... takiej śnieżynce wszystko się wybacza i to w tempie natychmiastowym ... <mrgreen>
jest prześliczny <serce>
jaki łobuz? <lol> takie małe grzeszki idą w zapomnienie ... takiej śnieżynce wszystko się wybacza i to w tempie natychmiastowym ... <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Aniu gratuluje wyróżnienia w MP :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja również. Gratuluję 
- ania1978
o matkooooo <shock> dziewczyny dziękuję bardzo <pokłon> szybciej wiedziałyście niż ja
bo ja dopiero teraz włączyłam kompa <lol> jestem tym bardziej szczęśliwa, że zdjęcie zrobiła moja córcia, która biega za Gaculkiem z aparatem ku jego ogromnej radości <zakochana> Beciu Tobie również serdecznie gratuluję, Boguś jest po prostu boski <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Normalnie same przystojniaki na tym forum :-) tylko zgarniają wszystkie możliwe nagrody <lol> Gratuluję Gacusiu, jesteś piękny <zakochana>ania1978 pisze:o matkooooo <shock> dziewczyny dziękuję bardzo <pokłon> szybciej wiedziałyście niż jabo ja dopiero teraz włączyłam kompa <lol> jestem tym bardziej szczęśliwa, że zdjęcie zrobiła moja córcia, która biega za Gaculkiem z aparatem ku jego ogromnej radości <zakochana> Beciu Tobie również serdecznie gratuluję, Boguś jest po prostu boski <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję Gacusiowi i Pańci, która fotkę robiła 
A tak właściwie, to gdzie można zobaczyć te fotki wygrane, bo ja to ślepa jestem i nie mogę nic znaleźć na stronie MP <oops>
A tak właściwie, to gdzie można zobaczyć te fotki wygrane, bo ja to ślepa jestem i nie mogę nic znaleźć na stronie MP <oops>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Leżysz do 8 ? <shock> Zazdroszczę. Ja mam średnie dwie pobudki o 4 nad ranem i około 6.ania1978 pisze:<mrgreen> łobuz , łobuz <lol> podczas obecnego długiego weekendu Gaculek objawił się jako apodyktyczny budzik <diabeł> jako, że lubię sobie rano poleniuchować w wolny dzień, tak też staram się czynić :-> niestety dane jest mi poleżeć tylko do 8-8:30 maxGacuś nie może ścierpieć tego, że jeszcze śpię i budzi mnie włączając traktor i jednocześnie podgryzając moje ręce a jak to nie skutkuje to bierze się za nogi <wsciekly> i tak długo mnie podgryza, aż wstanę <lol> oczywiście pierwsza pobudka to ok. 4 rano kiedy przychodzi do łóżka i rozpycha się, ewentualnie głośnym miałkoleniem domaga się głaskania
no cóż pomimo, że wiecznie nie dosypiam i tak kocham tego mojego łobuza <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce>
Gaculek jest prześliczny <serce> <serce>
- Nadialena
Gacuś jest najpiękniejszy
Gratuluję autorce zdjęcia :-)
A gdzie te zdjęcia można zobaczyć?
Gratuluję autorce zdjęcia :-)
A gdzie te zdjęcia można zobaczyć?
- ania1978
Sonia pisze:
Soniu te zdjęcia nie są wyróżnione w jakiś szczególny sposób, przy każdej kategorii podane są nazwiska osób, które wygrały :-) więc trzeba obejrzeć wszystkie zdjęcia <rotfl>