Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Lumi :)

Post autor: Audrey »

Czekamy Aguś :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dobrze, że wszystko u Was OK :-) A jak Lumisia znosi malowanie ? Pomaga, czy miga się od pracy ? ;-)) :kotek:
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

asiak pisze:Uwijaj sie z malowaniem i wracaj do nas :-) :-) :-)
O tak bo tęskno nam :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Witamy po krótkiej przerwie :-) oficjalnie ogłaszam, że nasz mały remoncik dobiegł końca :-)
dzisiaj co prawda jesteśmy tylko na chwile, co by nikt nie zapomniał jak wyglądamy ;-)) jutro z pracy ponadrabiam zaległości w Waszych wątkach :-) Będzie dużo zdjęć, bo jak zwykle, nie wiedziałam, na które się zdecydować <lol>
Joanna P. pisze:Dobrze, że wszystko u Was OK :-) A jak Lumisia znosi malowanie ? Pomaga, czy miga się od pracy ? ;-)) :kotek:
Lumi malowanie zniosła dzielnie, każdego dnia otrzymywała meldunek w innym pomieszczeniu, razem z zawarością malowanego pokoju. Więc możecie sobie wyobrazić, jakie było szaleństwo, przecież wszstko ''nowe'', w innym miejscu <lol> można było zwiedzać i skakać do woli ;-)) wybraliśmy farbę szybko schnącą (po godzine można było malować drugi raz a i nie było czuć farby) :-)

ale ja tu nie o malowaniu przyszłam pisać ;-)) więc teraz moja morda kochana <serce>
zdjęcia z różnych dni, więc i troszkę się różnić mogą, jednak wszystkie z tego tygodnia :-)
Lansująca się panna :kotek:
Obrazek

Buła na drapaku :kotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

i koci ziew, który uwielbiam <serce> <mrgreen>
Obrazek

w koszyku, z przyczajki :-) i żeby nie było, to ja się przyczajałam, a Lumi nasłuchiwała, jak Szymon meble ustawia :-)
Obrazek

Błękitnooka Lady <serce>
Obrazek

Obrazek

Pytająco:Co tam masz?
Obrazek

Prosząco: daj mi, daj... <zakochana>
Obrazek

Ja: Lumi, otwórz pysia <mrgreen>
Lumi: aaaaaa ;-))
Obrazek

i na koniec, zdjęcie, które już nie które z Was widziały :-) ja je uwielbiam! jedno z nielicznych, gdzie Lumi powiedzmy, że zapozowała a nie odpychała się łapkami <oops>
My <serce>
Obrazek

to by było na tyle :-) dodam jeszcze, że nie wiem czemu, ale kota oprotestowała mokre. Nie chce jeść żadnych puszeczek. Ulubiony kurak z Miamiora czy łosoś z Shesira jest... BEEEEE. Nie wiem o co chodzi. Wcina suchą karme, dostaje przysmaki i pasty i to by było na tyle. Może to i dobrze, waga wciąż ta sama ;-))
pozdrawiam wszystkich serdecznie :kwiatek: raz jeszcze dziękuje, za pamięć :-) i głaski dla Waszych ogonków posyłam :kotek:
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Fajnie Was zobaczyć po takim niebycie!
Lumisia śliczna jak zawsze :)
a zdjęcie z Pancią, no widziałam, ale nie mogę nie pochwalić! Ślicznie obie wyglądacie :)
Buziamy :kiss: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Jak dobrze, że już jesteście. Lumisia jest cudowna. Taka eteryczna brysiowa panienka. I te zniewalające oczy <serce> <serce> <serce> Zdjęcia przepiękne, jak zwykle świetnie uchwyciłaś Niunię w obiektywie :) Podabaja mi się wszystkie <zakochana>
U nas też jest protest na mokre, tak bardzo kiedyś lubiane.
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Zdjęcia jak zwykle przepiękne z cudowną Lumisią :-) Najbardziej podoba mi się to, gdzie otwiera pyszczek na smakołyk <mrgreen>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Oni chyba mają protest zbiorowy na mokre, u mnie tez strajk. Poza pięknymi zdjęciami i jeszcze piękniejszymi modelkami <mrgreen> najbardziej spodobał mi się jeden podpis: "Buła na drapaku" :haha:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

a mnie też "Buła na drapaku" <lol> <lol> <lol>
ale Błękitna Lady ... cudo <zakochana> <zakochana> <zakochana>

a zdjęcie dwóch dziewczyn ... przesłodkie ... <serce> piękne jesteście obie ...
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Lumisia piękna jak zawsze i w ogóle nie widać po niej zmęczenia remontem <lol>
Zablokowany