A filmik super i wcale nie jest Baxter leniwy.Tak intensywnie się przyglądał że aż czułam iż zaraz skoczy....Tylko po prostu nie przystoi Panu Kotkowi na takie rzeczy
Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Super na zdjęciu oczy miśka ujęte <serce>
A filmik super i wcale nie jest Baxter leniwy.Tak intensywnie się przyglądał że aż czułam iż zaraz skoczy....Tylko po prostu nie przystoi Panu Kotkowi na takie rzeczy
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Adin, dwa, tri.... Twoje powiek robią się ciężkie... zasypiasz <lol>AgnieszkaP pisze:Hej Baxterku :-)
No leniuch z ciebie nad leniuchy, ledwo dotrwałam do końca filmiku, tak mnie ululałeś <lol>
Jesteś lepszy niż Kaszpirowski <lol>
A jakże, poszedł <lol> On taki bidulek zmęczony. <lol> W nocy pod oknami koty urządzają koncerty i spać nie może. Nawet już nie wstaje z nami rano, tylko zalega na poduszkach. Wychodzę do pracy - śpi, wracam - śpi w tym samym miejscu. Jedynie opróżniona miseczka wskazuje na aktywność. <lol> Dopiero popołudniem i wieczorem dokazujeMiss_Monroe pisze:Założe sie, ze po nakręceniu filmiku Baxterek poszedł spać. Przecież ruszanie oczami jest TAKIE męczące <lol> !
Barlog pisze:Super na zdjęciu oczy miśka ujęte <serce>
Dziękujemymargita pisze:super filmiki i piękne zdjęcia ...
faktycznie fajnie ogląda się inne brytki ...
ja bym powiedziała, że na tym ostatnim filmiku to on tak zalotnie tymi oczyskami patrzył ... <mrgreen>
śliczności ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Z wielką przyjemnością obejrzałam ostatnie strony Waszego wątku ,
piękny misiek z niego, a to zniewalające spojrzenie to chyba ćwiczy codziennie przed lustrem
piękny misiek z niego, a to zniewalające spojrzenie to chyba ćwiczy codziennie przed lustrem
- Nadialena
Słodki pysio z Baxterka 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale się uśmiałam z tego leniuszka a te jego strzelające oczy powaliły mnie na łopatki <lol> <lol> <lol> Boski leniuch nad leniuchami <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Baxterku, jesteś ślicznym leniuszkiem <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Adresy bardzo, bardzo miło było mi Was poznać :-) ! Jak to dobrze, ze mnie poznałas bo byśmy sie inaczej pewnie minęły <lol> . Caluski i głaski dla Baxterka
!
- Agnieszka7714
Cudowne ujęcie kocich oczek. A filmik słodki i pomimo, że leniwy to po prostu bajka. <zakochana>
- SHEszunia
śliczny jesteś, a jaki grzeczny 
leniuszek kochany

leniuszek kochany
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Wam dziewczyny
Wymiziaj Bentleya
Bardzo mi miło było poznać również naszą Panią Dorotę
Jestem pod ogromnym wrażeniem wystawy kotów w Łodzi. Było co oglądać. Oprócz brysiów oczywiście, urzekły mnie Cornish rexy, mco i koty norweskie leśne. Są niesamowicie otwarte.
Zapas zabawek uzupełniony. Baxter nie wie, czym sie bawić.
Ogromną furorę zrobiły też piórka łabądków od cioci Ewy i Lolusia. Dziękujemy Wam Kochani baaardzo serdecznie <serce>
Poniżej zamieszczam kilka fotek z wystawy i targów.
Wymarzony pies mojego męża.

i jego kumpel

mini brytek-kot kartuski

Coś dla Asi

duuużo nas

Aslan

Mała kocia istotka, która mnie oczarowała <serce>

Brysie

Ragdoll

I Baxterek z piórkami od cioci Ewy, bo w końcu to jego wątek

Pozdrawiamy
Lena, nam też było miło Cię poznać i porozmawiaćMiss_Monroe pisze:Adresy bardzo, bardzo miło było mi Was poznać :-) ! Jak to dobrze, ze mnie poznałas bo byśmy sie inaczej pewnie minęły <lol> . Caluski i głaski dla Baxterka!
Bardzo mi miło było poznać również naszą Panią Dorotę
Jestem pod ogromnym wrażeniem wystawy kotów w Łodzi. Było co oglądać. Oprócz brysiów oczywiście, urzekły mnie Cornish rexy, mco i koty norweskie leśne. Są niesamowicie otwarte.
Zapas zabawek uzupełniony. Baxter nie wie, czym sie bawić.
Ogromną furorę zrobiły też piórka łabądków od cioci Ewy i Lolusia. Dziękujemy Wam Kochani baaardzo serdecznie <serce>
Poniżej zamieszczam kilka fotek z wystawy i targów.
Wymarzony pies mojego męża.

i jego kumpel

mini brytek-kot kartuski

Coś dla Asi

duuużo nas

Aslan

Mała kocia istotka, która mnie oczarowała <serce>

Brysie

Ragdoll

I Baxterek z piórkami od cioci Ewy, bo w końcu to jego wątek
Pozdrawiamy