Julek :)
- Nadialena
Re: Julek :)
Kamiko, pewnie tak właśnie jest
Córka cały czas się domaga przyjaciela dla Juleczka :-)

- asiak
- Agilisowy Rezydent
I ma rację dziewczyna 

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Twoja córka najwyraźniej wie co dobre, przyjaciel/przyjaciółka dla Julka do DOSKONAŁY pomysł, że tak ośmielę się tu wtrącić :-) Futra co prawda fruwa dwa razy więcej, ale korzyści i radości jest przynajmniej cztery razy tyle, więc ten bilans nie pozostawia żadnych wątpliwości 8-)
A Twoja kolekcja kotów niezwykle imponująca! Bardzo mi się podoba
A Twoja kolekcja kotów niezwykle imponująca! Bardzo mi się podoba

- kosanna
Wszystkie słonie powinny się uczyć od Julka, który po mistrzowsku radzi sobie w składzie porcelany! Głaski dla niego!
Moja kota to jest taka perfidna, że pcha łapką figurkę do brzegu i patrzy czy zdąże przybiec i ją złapać w locie, czy raczej niekoniecznie! A jak mi się nie uda, to mruży oczy jakby mówła: ups! Na przyszłość musisz się bardziej postarać i biec szybciej! I teraz pojawia się pytanie, czy
twój Julek jeszcze na to nie wpadł! Czy po prostu niektore koty nie mają w sobie genu zła!!! <lol>

twój Julek jeszcze na to nie wpadł! Czy po prostu niektore koty nie mają w sobie genu zła!!! <lol>
- Agnes
Kot w składzie porcelany <lol> kolekcja imponująca
wszystkie kotki piękne, ale ten futerkowy najpiękniejszy :-) 

- Nadialena
Dziękuję :-)
Julek stara się tak delikatnie obchodzić z resztą kotów, bo wie , że lubię je wszystkie bardzo. A gdyby któryś z nich został ranny to i tak wybaczyłabym Julkowi
Julek stara się tak delikatnie obchodzić z resztą kotów, bo wie , że lubię je wszystkie bardzo. A gdyby któryś z nich został ranny to i tak wybaczyłabym Julkowi

- Nadialena
O jak dawno nas nie było!
Julek dzisiaj słuchał burzy - chodził od okna do okna i nadsłuchiwał grzmotów. Wcale się nie bał ( Baltazar który jest za TM, biedaczek strasznie się bał burzy i chował się w schowku pod schodami).
A teraz śpi smacznie :-)
Kilka zdjęć z ostatnich dni <mrgreen>
Odpoczynek na kuchennym parapecie:

A co tu pańcia znowu kupiła???

Julek dzisiaj słuchał burzy - chodził od okna do okna i nadsłuchiwał grzmotów. Wcale się nie bał ( Baltazar który jest za TM, biedaczek strasznie się bał burzy i chował się w schowku pod schodami).
A teraz śpi smacznie :-)
Kilka zdjęć z ostatnich dni <mrgreen>
Odpoczynek na kuchennym parapecie:

A co tu pańcia znowu kupiła???

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jak się pięknie wygrzewa w słoneczku. Śliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tak, śliczny jestem, to fakt <zakochana>
- Nadialena
Dziękujemy Wam <serce>
A teraz jest tak samo niedobry jak piękny i słodki <diabeł> Julek zrobił sobie huśtawkę z firany i w ten sposób zerwał kilka żabek, atakuje każdego kto przechodzi przez pokój chowając się właśnie za firanką (pewnie myśli, że go nie widać). Jak tak dalej pójdzie, to karnisz spadnie mu na głowę! <wsciekly>
A teraz jest tak samo niedobry jak piękny i słodki <diabeł> Julek zrobił sobie huśtawkę z firany i w ten sposób zerwał kilka żabek, atakuje każdego kto przechodzi przez pokój chowając się właśnie za firanką (pewnie myśli, że go nie widać). Jak tak dalej pójdzie, to karnisz spadnie mu na głowę! <wsciekly>