Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Bartolka
Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL & Gucci Britabby*PL
Zdrówka koteczku <serce> 100 lat!

- EwaL
Sto lat koteczku piękny 
- Joanna P.
Dziękujemy pięknie za życzenia i miłe słowa
Moo Moo jest rzeczywiście wyższy i dłuższy niż Gucio (tylko taki mam punkt odniesienia :-)), ale zdecydowanie drobniejszy i lżejszy od blondyna o 1 kg.
Miśki są przeszczęśliwe, kiedy mogą pobuszować w ogrodzie, jednak wczoraj Moofin znowu złapał wróbelka i mocno walczył, kiedy Paweł ratował ptaszka z jego pysia. Mamy co najmniej 2 gniazda wróbli pod dachem, więc jest ich dużo wokół domu, a Moo Moo czai się na nie w tujach i ku mojej rozpaczy coraz częściej je łowi. Mam nadzieję, że jak młode odfruną na dobre - sytuacja się uspokoi.
Dobrze, że przynajmniej Gucio oranicza się do polowania na muchy :-)
Moo Moo jest rzeczywiście wyższy i dłuższy niż Gucio (tylko taki mam punkt odniesienia :-)), ale zdecydowanie drobniejszy i lżejszy od blondyna o 1 kg.
Miśki są przeszczęśliwe, kiedy mogą pobuszować w ogrodzie, jednak wczoraj Moofin znowu złapał wróbelka i mocno walczył, kiedy Paweł ratował ptaszka z jego pysia. Mamy co najmniej 2 gniazda wróbli pod dachem, więc jest ich dużo wokół domu, a Moo Moo czai się na nie w tujach i ku mojej rozpaczy coraz częściej je łowi. Mam nadzieję, że jak młode odfruną na dobre - sytuacja się uspokoi.
Dobrze, że przynajmniej Gucio oranicza się do polowania na muchy :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Joasiu spraw Mumusiowi obrożę z dzwoneczkiem, żeby ptaszki miały większe szanse :-)
- Joanna P.
Właśnie zrobiłam zamówienie z ZOOplusie i zamówiłam obrożę z dzwoneczkiem dla mojego drapieżnika <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
to się koteczek ucieszy <rotfl>Joanna P. pisze:Właśnie zrobiłam zamówienie z ZOOplusie i zamówiłam obrożę z dzwoneczkiem dla mojego drapieżnika <serce>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Asiu, czy obroża ma kawałek gumki czy jest cała z nierozciągliwego materiału? Bezpieczne dla kota są te z fragmentem gumki. Gumka ratuje kota z opresji jak zaczepi obrożą o np. gałęzie. Kot ma szansę uwolnić się wtedy. Na tych nierozciągliwych koty czasem tracą nawet życie.
- Joanna P.
Małgosiu, dziękuję
Sprawdziłam i już widzę, że zamówiłam nie taką jak trzeba
Kupię wobec tego jeszcze jedną, rozciągliwą. Szczerze mówiąc pomysł z obrożą dla Moofinka pojawił się już wcześniej, ale z obawy, że zawiesi się gdzieś na niej i zrobi sobie krzywdę, zrezygnowałam z niego. Teraz jednak nie mam wyjścia - musiałabym zamknąć kotka w domu, a on tak czeka na mój powrót z pracy i bardzo pilnuje kiedy wychodzę do ogrodu, że nie mam sumienia pozbawiać go tej radości.
- yamaha
- Genius Loci
Przezywam dokladnie to samoJoanna P. pisze:on tak czeka na mój powrót z pracy i bardzo pilnuje kiedy wychodzę do ogrodu, że nie mam sumienia pozbawiać go tej radości.
- Agnes
Po częsci, Wam tych ogrodów zazdroszcze <oops> fajnie jest poobserwować kota, jak z radością biega i poluje, ale z drugiej strony, chyba nie zniosłabym widoku, upolowanego ptaszka czy myszki
Moo łowca
ahh ta kocia natura
za znalezienie odpowieniej obróżki