Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karme
Kocham devony <zakochana> Karmel jest super! :-)
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> zazdroszcze, zabawa musi byc przednia ! <lol>Zafira pisze:A ja mam teraz takie ulubione zajęcie: w pracy i znajomi mnie pytają czy mam już tego kota, na którego tak czekałam. Mówię, że tak i oferuję pokazanie zdjęć. A potem patrzę jak rozmówcy mina rzednie, bo nie wie co powiedzieć.Obserwuję uważnie jak nim targają sprzeczne uczucia:chce być miły dla mnie a z drugiej strony widok chudego uszatka to zbyt dużo aby skutecznie ukryć rozczarowaną minę.
Ja tam bardzo lubie te Wasze szkaradki <mrgreen>
Bo ja lubie sie bac <rotfl>
- Zafira
Dzisiaj zważyłam Karmelka i wychodzi mi na to,że w ciągu 1,5 tygodnia przybyło nam 200 gram kotka do kochania. Jak na przyrost gabarytów devona to jestem zadowolona <tańczy>
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<ok> no to jest co świętować
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Niesamowity duet. Zobaczyć na własne oczy to jest coś <zakochana>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
czyli brysieje <lol> super <tańczy>Zafira pisze:Dzisiaj zważyłam Karmelka i wychodzi mi na to,że w ciągu 1,5 tygodnia przybyło nam 200 gram kotka do kochania. Jak na przyrost gabarytów devona to jestem zadowolona <tańczy>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehe czyżby już brysiał Karmelek? <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
<lol> i proszę już się przestać śmiać z mojej Gruchy, widać że devony żyjące z brysiami tak mają <rotfl>Sonia pisze:Hehe czyżby już brysiał Karmelek? <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Anitko to nie tylko devonki tak mają, ruski tutaj też brysieją na forum <lol>manita pisze:<lol> i proszę już się przestać śmiać z mojej Gruchy, widać że devony żyjące z brysiami tak mają <rotfl>Sonia pisze:Hehe czyżby już brysiał Karmelek? <lol>
- Zafira
Manitko Twoja Grucha jest cudowny i nikt nie śmie się z niego śmiać . Wszystkie kotki na naszym forum są fantastyczne i znam żadnego niefajnego. A to że brysieją to wynik naszej troskliwej nad nimi opieki. :-)
Karmel wcina RC British chociaż technicznie rzecz ujmując nie powinien zmieścić do swojego pyszczka takiej chrupki. Chowam,daję Domisi po kryjomu ale takich rzeczy nie da się skutecznie ukryć. Domia nagle zapałała ochotą na mokre RC dla kittenów, chociaż nigdy żadnej puszki nie tknęła. Tłumaczę, że może się przebiałczyć, że to dla maluchów... nic z tego.
Oboje jedzą TOTW suche i mięsko surowe a Karmel pije kozie mleko.Mały na razie najbardziej przypomina łasicę z długimi nogami.
Karmel wcina RC British chociaż technicznie rzecz ujmując nie powinien zmieścić do swojego pyszczka takiej chrupki. Chowam,daję Domisi po kryjomu ale takich rzeczy nie da się skutecznie ukryć. Domia nagle zapałała ochotą na mokre RC dla kittenów, chociaż nigdy żadnej puszki nie tknęła. Tłumaczę, że może się przebiałczyć, że to dla maluchów... nic z tego.
Oboje jedzą TOTW suche i mięsko surowe a Karmel pije kozie mleko.Mały na razie najbardziej przypomina łasicę z długimi nogami.