Jadwiga i Oliwier
- Ekaterina
Re: Jadwiga i Władeczek.
Zastanawiam się jak weterynarza nie zastanowił taki duży brzuszek u kota,kiedy ja zupełny laik w tej dziedzinie wiedziałam,że musi być coś nie tak.Co by było gdybym nie zasięgnęła opinii u drugiego lekarza.czy mały odszedł by na moich oczach w męczarniach.Czy tak trudno zbadać zwierzaka i jak się nie ma możliwości leczenia sugerować wizytę u kogo innego.Dodam,że to nie pierwsza taka sytuacja z tym lekarzem.Koleżanka była tam ze swoim psem i też ją zignorował.Domyślam się że FIP maglują na studiach.Pofatyguję się dziś do doktorka i zaniosę mu wydrukowane materiały o FIP niech sobie chłop poczyta i się douczy.O!!!!
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
To naprawdę przykre gdy wet nie słucha co sie do niego mówi. Jeszcze bardziej gdy widzimy że nawet zbadać porządnie nie potrafi ...potem kasuje i następny. Omijać szerokim łukiem.Ekaterina pisze:Zastanawiam się jak weterynarza nie zastanowił taki duży brzuszek u kota,kiedy ja zupełny laik w tej dziedzinie wiedziałam,że musi być coś nie tak.Co by było gdybym nie zasięgnęła opinii u drugiego lekarza.czy mały odszedł by na moich oczach w męczarniach.Czy tak trudno zbadać zwierzaka i jak się nie ma możliwości leczenia sugerować wizytę u kogo innego.Dodam,że to nie pierwsza taka sytuacja z tym lekarzem.Koleżanka była tam ze swoim psem i też ją zignorował.Domyślam się że FIP maglują na studiach.Pofatyguję się dziś do doktorka i zaniosę mu wydrukowane materiały o FIP niech sobie chłop poczyta i się douczy.O!!!!
Naprawdę dobija zwłaszcza w takich sytuacja, gdzie potrzeba wsparcia, i szybkiej reakcji by nasze ukochane zwierzę po prostu sie nie męczyło ...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ech życie...
- Ekaterina
- Ekaterina
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Jadwiga
Śliczna rozmarzona dziewczynka i jej futrzasty kumpel :-)
- Arla
Piękna księżniczka <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaka śliczna w tym pudełku
A jak tam koteczka, już się przyzwyczaiła, że nie ma Władeczka?
A jak tam koteczka, już się przyzwyczaiła, że nie ma Władeczka?
- Ekaterina
Nie wiem,płacze wiecej niż zwykle wieczorami,całą miłość przelała na psa,oblizuje go i strzela baranki,z czego dziadek nie jest zadowolony,ale cierpliwie znosi.Gorzej ze mną 
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Jadwisia taka słodka,dziewczęca <zakochana>
A ostatnie zdjęcia bo jest to co ja uwielbiam

A ostatnie zdjęcia bo jest to co ja uwielbiam