Lolek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
Oj tam oj tam 4 rano to piękna pora na mizianki i ciepłe głaski , mnie Kala juz tak wychowała ,że to dla mnie norma ,a żeby było mi łatwiej zrobiłam jej sama materacyk ala duża podusia przy mojej poduszcze i jak przychodzi , tylko wyciągam rękę ,a ona sama sie mizia <lol>
Odrośnie piękny brzusio
<serce>
Odrośnie piękny brzusio
- yamaha
- Genius Loci
Nooooooooo
To to jest watek godny ponad 2-tygodniowej abstynecji : sa pasjonujace historie (polowanie na labedzie <rotfl> i sterylka <strach> ), sa foteczki (lyse brzusio jest przecudne <zakochana> ), no i wszystko sie dobrze konczy.
<tańczy> Ewus, Lol, jestescie cudowni
To to jest watek godny ponad 2-tygodniowej abstynecji : sa pasjonujace historie (polowanie na labedzie <rotfl> i sterylka <strach> ), sa foteczki (lyse brzusio jest przecudne <zakochana> ), no i wszystko sie dobrze konczy.
<tańczy> Ewus, Lol, jestescie cudowni
- EwaL
Miała być niedzielna sesja zdjęciowa, kot wyczesany, oczka umyte, futro ułożone, pazury przycięte. I zabrakło tylko współpracy z modelem, który chciał dzisiaj pozować nie dość że tyłem, to jeszcze na dwóch łapach i w plenerze. Cóż, każda gwiazda ma swoje fanaberie...
Kot a'la królik

Co tam jest za szybką na lewo?

A na prawo?

A tutaj? Co jest tutaj?

Kot a'la królik

Co tam jest za szybką na lewo?

A na prawo?

A tutaj? Co jest tutaj?

- EwaL
Fakt, balkon robi fururę u Lolka. Kursuje co 15 minut, wejście, wyjście, wejście, wyjście. Gorzej jak jest brzydka pogoda to wtedy musze otwierać, zamykąc i tak w kółko, w mieszkaniu zimno, tylko firanki powiewają. A bestia już się nauczyła, że jak chce wyjśc na balkon to siada pod drzwiami i krzyczy (bo miauczenie to nie jest), gada całymi zdaniami dopominając się wypuszczenia na balkon.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
EwaL pisze:Fakt, balkon robi fururę u Lolka. Kursuje co 15 minut, wejście, wyjście, wejście, wyjście. Gorzej jak jest brzydka pogoda to wtedy musze otwierać, zamykąc i tak w kółko, w mieszkaniu zimno, tylko firanki powiewają. A bestia już się nauczyła, że jak chce wyjśc na balkon to siada pod drzwiami i krzyczy (bo miauczenie to nie jest), gada całymi zdaniami dopominając się wypuszczenia na balkon.
Wspaniały wybieg ma Lolek!