Xavier vel Wedel & Ives
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Re: Xavier vel Wedel
Taka kruszyna się wydaje <zakochana> .
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Taki malusi kruszynek
Zobaczysz koteńku, raz dwa i spodoba Ci się w nowym domku, będziesz tarmoszony, tulony, rozpieszczany....

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Na zdjęciu nie widać, ale wieko jest otwarte pod kątem rozwartym ,o ile dobrze pamiętam z matematyki :-)Sonia pisze:Jaka minka zagubiona jeszcze <zakochana>
Mam nadzieję, że się szybko zadomowi. Głaski dla maluszka![]()
Legowisko piękne, tylko miałabym obawy, żeby się czasem te wieko nie zamknęło, jak kotek będzie w środku.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaki śliczny kruszynek <zakochana>
- Hann
Ale ma stylowe posłanie <mrgreen> Baaardzo mi się podoba Twój malutki czekoladowy koteczek <zakochana> Też takiego chcem... <oops>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Słoneczko kochane maleńkie <serce> Śliczny jest <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Śliczny ,słodki,kochany ,rozkoszny,śmieszniutki,milutki ,terkotek,furkotek itp.,itd. <zakochana>
Walizkowe legowisko jednak się nie sprawdziło ,bo Xavier przesiaduje cały czas na parapecie ,albo na moim biurku ,machając mi ogonem przed nosem i uniemożliwiając mi jakiekolwiek ruchy po klawiaturze :-)
Dzisiaj chyba pobił rekord w jedzeniu.Tylko parapet,miska,biurko ,kuweta i tak wkoło.Ale to dobrze,bo wiem jakie niektórzy mają problemy z wybrednymi kotkami.No i w tzw.międzyczasie wybiera się na potajemne spacery do salonu ,gdzie przebywa nasza suczka.Mały z ukrycia ją obserwuje,a z bliska niestety syczy na nią.Staruszka za to ignoruje go totalnie.Co do TŻ to nawet się nie spodziewałam,że może mieć taki stosunek do kociaka ,biorąc pod uwagę jego sceptycyzm na początku i to że "kota to ja już mam od dawna (w głowie)to po co mi jeszcze jeden" <rotfl> .A teraz kto pierwszy bierze kotka na rączki i pokazuje mu wszystko,kto się z nim bawi ,kto czesze,kto czyści oczka, no kto,zgadnijcie? Synuś mój kochany był nielepszy,a teraz to on zabawia Xavierka zabawkami ,które mu kupił.I kto tu zwariował na punkcie kota?
najlepsza na świecie drukarka

Walizkowe legowisko jednak się nie sprawdziło ,bo Xavier przesiaduje cały czas na parapecie ,albo na moim biurku ,machając mi ogonem przed nosem i uniemożliwiając mi jakiekolwiek ruchy po klawiaturze :-)
Dzisiaj chyba pobił rekord w jedzeniu.Tylko parapet,miska,biurko ,kuweta i tak wkoło.Ale to dobrze,bo wiem jakie niektórzy mają problemy z wybrednymi kotkami.No i w tzw.międzyczasie wybiera się na potajemne spacery do salonu ,gdzie przebywa nasza suczka.Mały z ukrycia ją obserwuje,a z bliska niestety syczy na nią.Staruszka za to ignoruje go totalnie.Co do TŻ to nawet się nie spodziewałam,że może mieć taki stosunek do kociaka ,biorąc pod uwagę jego sceptycyzm na początku i to że "kota to ja już mam od dawna (w głowie)to po co mi jeszcze jeden" <rotfl> .A teraz kto pierwszy bierze kotka na rączki i pokazuje mu wszystko,kto się z nim bawi ,kto czesze,kto czyści oczka, no kto,zgadnijcie? Synuś mój kochany był nielepszy,a teraz to on zabawia Xavierka zabawkami ,które mu kupił.I kto tu zwariował na punkcie kota?
najlepsza na świecie drukarka

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Taki słodziak to nie mogło być inaczej. To było do przewidzenia <mrgreen>
Założę się, że za rok to wszyscy będą myśleć o dokoceniu, bo przecież jak tu się podzielić tylko jednym kotem w rodzinie <lol>
Założę się, że za rok to wszyscy będą myśleć o dokoceniu, bo przecież jak tu się podzielić tylko jednym kotem w rodzinie <lol>
- Agnes
apetyt dopisuje, bedzie duzaaaa czekolada :-> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cudowny czekoladek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Już się zastanawiajcie w jakim kolorze będzie drugi kotek <mrgreen>
Już się zastanawiajcie w jakim kolorze będzie drugi kotek <mrgreen>