Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty
Rude wdycha wiosnę pełną piersią , a Pumba to jednak bardziej dostojnie chyba podchodzi do tematu :-)
- kosanna
Ale mają fajne "wczasy"! 

- Agnes
Hawcio w kwiatach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- magdaita
Ha, znów trochę czasu minęło, ale miałam niezłe tempo, bo Julka przygotowywała się do wyjazdu na Mistrzostwa Europy w tańcu. Próby, zakupy, pakowanie, rozmowy z innymi mamuśkami, itp.Julia należy do łukowskiej filii zespołu Caro Dance, zespół dosyć znany, jak ktoś oglądał You can dance, czy Got to dance to najlepsi tancerze z Caro tam występowali. To takie nowoczesne tańce typu modern, jazz, w formacjach, duetach , miniformacjach itp. Na mistrzostwach moja pannica weszła do finału i zajęła w duecie z koleżanką 6 miejsce , z formacją 3 w jazzie i 4 w modernie.
Teraz wraca z Biella we Włoszech, a ja siedzę i myślę , czy jeszcze zadzwoni. Bo ona zawsze płacze wieczorem , że tęęęęęęęęęskni
i gadam z nią pół godziny przez telefon....
Kochana i dzielna córcia. ja te tańce traktowałam jak ćwiczenia 2 razy w tygodniu, żeby się ruszała, a to się jakoś tak rozkręciło. Na szczęście Julka nie chce być tancerka, tylko weterynarzem :-) . Ale cieszę się, że bez problemu robi szpagat, czego jej mamusia nigdy nie osiągnęła <lol>
A relacje z przygód kociastych musiałam zdawać jej codziennie.
Kilka fotek wcześniejszych, bo u nas dzisiaj padało na przemian z przebłyskami słońca, ale kocury siedziały w domu.
najpierw Pumbosz i przepraszam za majteczki w kropeczki na drugim planie <oops>

Może to wygląda ,że wysoko, ale przy tarasie jest wysypany "skalniak" - BEZ SKAŁ :-) i do ziemi kocury mają może 1,2 m
Spotkanie nos w nos:

I słoneczny rudzielec w słonecznym blasku <serce>

Hawo jako Big Chomik:

Zrelaksowany miś:

Teraz wraca z Biella we Włoszech, a ja siedzę i myślę , czy jeszcze zadzwoni. Bo ona zawsze płacze wieczorem , że tęęęęęęęęęskni

Kochana i dzielna córcia. ja te tańce traktowałam jak ćwiczenia 2 razy w tygodniu, żeby się ruszała, a to się jakoś tak rozkręciło. Na szczęście Julka nie chce być tancerka, tylko weterynarzem :-) . Ale cieszę się, że bez problemu robi szpagat, czego jej mamusia nigdy nie osiągnęła <lol>
A relacje z przygód kociastych musiałam zdawać jej codziennie.
Kilka fotek wcześniejszych, bo u nas dzisiaj padało na przemian z przebłyskami słońca, ale kocury siedziały w domu.
najpierw Pumbosz i przepraszam za majteczki w kropeczki na drugim planie <oops>

Może to wygląda ,że wysoko, ale przy tarasie jest wysypany "skalniak" - BEZ SKAŁ :-) i do ziemi kocury mają może 1,2 m
Spotkanie nos w nos:

I słoneczny rudzielec w słonecznym blasku <serce>

Hawo jako Big Chomik:

Zrelaksowany miś:

- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
<zakochana> cudne ogoniaste...a te noski czułostki <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Hawcio rośnie, Pumba to już w ogóle poważnie wygląda. Zdjęcia świetne. Śliczne towarzystwo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gratuluję córci, taka zdolna panna
Gratuluję córci, taka zdolna panna

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Po pierwsze gratulacje dla córeczki
A po drugie kociaste mają się super z takim balkonem wielgachnym i trawką do spacerowania.
Hawcio niesamowicie rośnie, na fotce nosek w nosek widać wyraźnie, że już Pumbę przerósł.
Pumba słodkie minki robi

A po drugie kociaste mają się super z takim balkonem wielgachnym i trawką do spacerowania.
Hawcio niesamowicie rośnie, na fotce nosek w nosek widać wyraźnie, że już Pumbę przerósł.
Pumba słodkie minki robi

- EwaL
Zazdroszczę wybiegu dla kociastych, istny raj. I gratuluję dokonań i pasji córci <ok>
- Agnes
Przedewszytskim gratuluje osiagniec corci
kociszony na sloneczku pieknie wygladaja :-) a nos w nos to juz w ogole <serce>

kociszony na sloneczku pieknie wygladaja :-) a nos w nos to juz w ogole <serce>
- Arla
ojeee,ale musisz mnieć zdolną córkę,zapewne zdolności posiada po mamusi? <mrgreen>
Bosko mają kocurry u ciebie.
Bosko mają kocurry u ciebie.