Jadwiga i Oliwier
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Jadwiga
Świetna pomocnicza ekipa <lol> Chyba nieco zmęczona, ale panuje nad sytuacją <lol>

- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Tacy pomocnicy to skarb! <zakochana>
- Agnes
Ekipa pierwsza klasa <mrgreen>

- yohjia
Ekaterina :-) Niecałe 2 lata temu straciłam kota z powodu FIP. Obecnie, jak widać na awatarku, swoje życie znów dzielę z kotami. Pierwszy pojawił się Julek, niespełna 2 mce po śmierci Franka. Wiem czego się boisz
U mnie ten strach jest do dzisiaj, codziennie próbuję go oswoić, chyba z miernym skutkiem. Pakuję regularnie w te moje futra immunodol i inne zestawy witamin. Gdy za długo śpią, macham piórkiem przed nosami, żeby sprawdzić czy nie są osłabione, sprawdzam kolor języka, podniebienia...Do dziś brakuje mi Franka, zdarza mi się z nim rozmawiać i tłumaczyć mu, że wcale go nie zastąpiłam tak szybko "nowym" kotem. Tak, tak, ja stara, racjonalna baba czasem rozmawiam z kotem, którego już nie ma <hm>
Będziesz wiedziała, co zrobić
A strach? Sama chciałabym wiedzieć czy kiedyś mija :-)
Będziesz wiedziała, co zrobić
- asiak
- Agilisowy Rezydent
yohjia pisze:Ekaterina :-) Niecałe 2 lata temu straciłam kota z powodu FIP. Obecnie, jak widać na awatarku, swoje życie znów dzielę z kotami. Pierwszy pojawił się Julek, niespełna 2 mce po śmierci Franka. Wiem czego się boiszU mnie ten strach jest do dzisiaj, codziennie próbuję go oswoić, chyba z miernym skutkiem. Pakuję regularnie w te moje futra immunodol i inne zestawy witamin. Gdy za długo śpią, macham piórkiem przed nosami, żeby sprawdzić czy nie są osłabione, sprawdzam kolor języka, podniebienia...Do dziś brakuje mi Franka, zdarza mi się z nim rozmawiać i tłumaczyć mu, że wcale go nie zastąpiłam tak szybko "nowym" kotem. Tak, tak, ja stara, racjonalna baba czasem rozmawiam z kotem, którego już nie ma <hm>
Będziesz wiedziała, co zrobićA strach? Sama chciałabym wiedzieć czy kiedyś mija :-)
- Ekaterina
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
- Ekaterina
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Prawdziwa Królewna na puchu <zakochana> 
- EwaL
Jak te koty mają dobrze!!!! W tych futrzastych tyłkach się przewraca <lol>