Karmelek - nasze maleństwo
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Super, że takie dobre wieści <ok>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Szczuplutka jest po dzisiejszych pomiarach: 122 cm i 21 kg ( patyczek taki, żeberka widać <lol> , brzuszka brak ) ale ja nie miałam nigdy ambicji na "dobrze wyglądające dziecko" <mrgreen> Je ile chce i co chce. A z warzyw aż marchewkę surową i ogórka kiszonego - więcej nic <oops>Arla pisze:Czyzby Twoja córka była baardzo szczuplutka jak i moja? I wybredna (mowię o swojej <mrgreen> )jaka.Jak się do mnie przytuli wtedy czuję jak jej serducho pracuje.Mam tylko pannę nauczyć jeść warzywa i trochę podtuczyć - nie będzie wtedy szmeru słychać
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny zapraszam inne kociaste na stylową imprezę <mrgreen> w szafie panci - tworzymy ażury, organizujemy sznureczki i tasiemki - stylista Karmel działała <lol>
jak zajrzałam to zakrył się moją sukienka , ewentualnie uciekał za ubrania do tyłu :-> zdolny kociszon

Obecnie z lekka zmęczony ulokował się w wózku dla lalek na szafie - ciekawe co tam obgryza :-)
jak zajrzałam to zakrył się moją sukienka , ewentualnie uciekał za ubrania do tyłu :-> zdolny kociszon

Obecnie z lekka zmęczony ulokował się w wózku dla lalek na szafie - ciekawe co tam obgryza :-)
- EwaL
No proszę, jaki zdolny kot nam wyrósł <lol> Coś czuję, że pańcia przymyka oko na te aranżacje w strojach i wybaczy niejedną dziurkę, a raczej uda, że jej nie widzi <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Pańcia wciąż Karmelka wetem straszy, to się schował chłopak do szafy z nadzieją, że go tam nikt nie znajdzie <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Karmelku, jestes sliczny <zakochana>
A za Tosiowe wyniki :
Wiedziaaaaaaaaaaaalam, ze tak bedzie <roll>
<lol>
A za Tosiowe wyniki :
Wiedziaaaaaaaaaaaalam, ze tak bedzie <roll>
<lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>
Dziewczyny <lol>
Ewa no takie tam starocie to niechsie dziecko bawi <oops> nie ma co zniszczyć bo tak nie mam co na siebie włożyć <rotfl>
Wet dopiero jutro - dziś nie miałam czasu mu się przyglądać - chować nie musi
Yamaha ja tez wiedziałam, że tak będzie bo medycznie to Tosia jest prosty przypadek - ale jednak dla mnie to ona jest nie przypadek a córeczka <lol>
Dziewczyny <lol>
Ewa no takie tam starocie to niechsie dziecko bawi <oops> nie ma co zniszczyć bo tak nie mam co na siebie włożyć <rotfl>
Wet dopiero jutro - dziś nie miałam czasu mu się przyglądać - chować nie musi
Yamaha ja tez wiedziałam, że tak będzie bo medycznie to Tosia jest prosty przypadek - ale jednak dla mnie to ona jest nie przypadek a córeczka <lol>
- yamaha
- Genius Loci
O rany ranyelwiska3 pisze: Wet dopiero jutro - dziś nie miałam czasu mu się przyglądać
Ja tam Ci zle nie zycze, ale zeby Ci sie jutro jakas chociaz szyba zaciela w aucie albo cos.... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
<lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
yamaha <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>yamaha pisze:O rany ranyelwiska3 pisze: Wet dopiero jutro - dziś nie miałam czasu mu się przyglądać
Ja tam Ci zle nie zycze, ale zeby Ci sie jutro jakas chociaz szyba zaciela w aucie albo cos.... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
<lol>
dziś mi prawie benzyny brakło po drodze do lekarza z Tosią <strach> bak ma 50 litrów a wlałam na stacji 48 ( chyba na oparach już jechałam )
- yamaha
- Genius Loci
Choliwka, Karmelku, na "brak benzyny" nie ma co liczyc, dzis zatankowala.
Cos pokombinuje z ta szyba, nie martw sie, Biszkopciku slodki, ciocia czuwa
<zakochana>
A powietrze w oponach w porzadku <gwiżdże> , elwi ?
Cos pokombinuje z ta szyba, nie martw sie, Biszkopciku slodki, ciocia czuwa
A powietrze w oponach w porzadku <gwiżdże> , elwi ?