Burbon i Bercik
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilak Burbon :)
Piękny Maluszek - taką ma bogata mimikę pysia
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Słodziaczek kochany <serce> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Przesłodki misiaczek <zakochana> <serce> 
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
to jeszcze kociak a juz pozy dorosłego statecznego kocurra przyjmuje <serce> <serce> <serce>
bedzie wielkie piekne kocisko z tego słodkiego przystojnego malucha <zakochana>
bedzie wielkie piekne kocisko z tego słodkiego przystojnego malucha <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Co tu tak cichooo?
- Karola
Ano cicho, bo dalej z szoku wyjść nie mogę po weekendzie...MoniQ pisze:Co tu tak cichooo?
Wraz z rodziną byłam na weekend pod Zieloną Górą - Tata miał grać w lidze siatkówki, więc rodzinnie pojechaliśmy pokibicować. Pomysł miałam świetny, żeby zabrać kota - na szczęście tego nie zrobiłam, miał w domu całodobowa opiekę więc nie było takiej potrzeby. I na szczęście się nie uparłam, bo... agroturystyka okazała się malusim pokoikiem w przerobionej stodole, a pod nogami śmigały polne myszki <shock> <shock>
a ja tam chciałam z moim małym fochem jechać..
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Myszki? No to lepszych wakacji nie mogłabyś mu zafundowaćKarola pisze:Ano cicho, bo dalej z szoku wyjść nie mogę po weekendzie...MoniQ pisze:Co tu tak cichooo?
Wraz z rodziną byłam na weekend pod Zieloną Górą - Tata miał grać w lidze siatkówki, więc rodzinnie pojechaliśmy pokibicować. Pomysł miałam świetny, żeby zabrać kota - na szczęście tego nie zrobiłam, miał w domu całodobowa opiekę więc nie było takiej potrzeby. I na szczęście się nie uparłam, bo... agroturystyka okazała się malusim pokoikiem w przerobionej stodole, a pod nogami śmigały polne myszki <shock> <shock>
a ja tam chciałam z moim małym fochem jechać..
A swoją drogą ktoś bardzo dosłownie potraktował zagadnienie agrosturystyki <lol>
A Burbonik się nie sfoszył za to że znowu wyjechałaś?
- Karola
Ta moja ciapa nie wiedziałaby co z ta myszą zrobić <lol>
na temat samej agroturystyki się już nie wypowiadam, ale moja Mama była mistrzem - "dla nas to wystarczy, ale jakbyśmy z kotem przyjechali, to absolutnie bym się na te warunki nie zgodziła!!!" Bo rzeczywiście, pokoik taki, że kot to chyba by nam po głowach skakał, tak mało miejsca...
Burbek focha nawet nie miał, był u siebie, ze swoimi zabawkami, z Pańciem którego zna i który żarcie poda, więc spoko
na temat samej agroturystyki się już nie wypowiadam, ale moja Mama była mistrzem - "dla nas to wystarczy, ale jakbyśmy z kotem przyjechali, to absolutnie bym się na te warunki nie zgodziła!!!" Bo rzeczywiście, pokoik taki, że kot to chyba by nam po głowach skakał, tak mało miejsca...
Burbek focha nawet nie miał, był u siebie, ze swoimi zabawkami, z Pańciem którego zna i który żarcie poda, więc spoko
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale zabawa Burbonika ominęła <lol>
- Karola
zabawa zabawą, ale... jak tam było brudno!! matko boska, no przeciez bym kota na mysie kupki nie wypusciła, jeszcze by coś złapał (i nie mówie tu o myszkachSonia pisze:Ale zabawa Burbonika ominęła <lol>