no wygrałaś ... <lol> <lol> <lol>asiak pisze:Pumpelkowy Asiak <rotfl>
Lolek
- EwaL
Re: Lolek
Dziisaj miało byc wielkie pozowanie do zdjęć (znowu futro wyczesane, pazurki przycięte, oczka umyte - Francja elegancja <lol> )
I co? I foch!
Nie chciałas się bawić o 4:50, to teraz ja nie będę się ustawiał do zdjęć jak małpa, w końcu kotem jestem!

No co ?!

A co tam robicie w pokoju?

Wpuście mnie, prooooszę...

Halo, halo, tu jestem!

I co? I foch!
Nie chciałas się bawić o 4:50, to teraz ja nie będę się ustawiał do zdjęć jak małpa, w końcu kotem jestem!

No co ?!

A co tam robicie w pokoju?

Wpuście mnie, prooooszę...

Halo, halo, tu jestem!

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> Jaki Lolus jest cudny (nawet jak ma focha).
I te proporcje - ah ah ah !
Sliczny Mis, i tyle !
P.S. Rany, jakie Ty masz kobito czysciutkie okna... az mi wstyd.... <oops> Bo ja ciagle zwalam na deszcz, i nie myje <lol>
Sliczny Mis, i tyle !
P.S. Rany, jakie Ty masz kobito czysciutkie okna... az mi wstyd.... <oops> Bo ja ciagle zwalam na deszcz, i nie myje <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Yamaha witaj w klubie - przez moje okna już niewiele widać.yamaha pisze:<zakochana> Jaki Lolus jest cudny (nawet jak ma focha).
Sliczny Mis, i tyle !
A Loleczek pięknie zagląda do pokoju. pewnie zamknęli kotka na balkonie i coś dobrego jedzą <lol>
Masz już nowy pieniek betulą zwany <?>
- yamaha
- Genius Loci
elwiska3 pisze: Yamaha witaj w klubie - przez moje okna już niewiele widać.
- prasowanie
- mycie okien <kciukwdół>
Reszte moge robic, nawet czesto, ale z oknami to ja naprawde sie wymiguje ile moge <lol> (z prasowaniem wymigiwanie sie zupelnie mi nie idzie, bo jakby nie patrzec, to to MUS)
- EwaL
Prasowanie i mycie okien - <wsciekly> To jest kara dla mnie <cenzura>
Polowanie na betulę robię dzisiaj, wracam w niedzielę (dłuuugi weekend nad jeziorem <tańczy> ) i zobaczymy, czy będą efekty spacyfikowania Tż <lol>
Lolek ma zapewnioną opiekę, chociaż i tak serce mi krwawi, że musze zostawić moje maleństwo rozbrykane.
Polowanie na betulę robię dzisiaj, wracam w niedzielę (dłuuugi weekend nad jeziorem <tańczy> ) i zobaczymy, czy będą efekty spacyfikowania Tż <lol>
Lolek ma zapewnioną opiekę, chociaż i tak serce mi krwawi, że musze zostawić moje maleństwo rozbrykane.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
noto wymówka do niemycia okien gotowayamaha pisze:Faaaaaaaaakt, u Was dzis WOLNE![]()
Ja, niestety, w robocie <kciukwdół>
ja nie myję - przechodzę nad tym do porządku dziennego i tyle. Nie ma dla mnie musu mycia na święta, wiosnę itp - jakoś mi to wszystko zwisa i powiewa <rotfl>
Prasować czasem trzeba - ale do perfekcji opanowałam już staranne wieszanie ubrań po praniu aby zminimalizować gniecenie.
Ewa udanego weekendu i polowania.