Zabezpieczenie okien i balkonów, siatki
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Re: Zabezpieczenie okien i balkonów, siatki
krzesło jakieś tam? mały drapak?
- mayero
Coś pomyślę zatem. A może miska z jedzeniem bo przed tym się nie oprze :-)
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
nie
wystarczy cos, na czym może posiedzieć 
moje wychodzą, bo mają od razu widownie, cała dzieciarnia z okolicy się zbiega wtedy
moje wychodzą, bo mają od razu widownie, cała dzieciarnia z okolicy się zbiega wtedy
-
xennaextra
Super to wyszło! Gdyby mi ktoś tak ładnie taras ogrodził <gwiżdże>
Niestety przy konsultacji z "Siatką dla kota" wychodzi u mnie koło 2000.. Ale trzeba im przyznać, że ładnie to wszystko robią!
Niestety przy konsultacji z "Siatką dla kota" wychodzi u mnie koło 2000.. Ale trzeba im przyznać, że ładnie to wszystko robią!
- mayero
Zobacz tutaj. http://www.sklep.linarem.pl/ Można wszystko pomierzyć i za małe pieniążki wszystko dostaniesz do domu w paczce. Wszystko docięte na wymiar.
By the way, zapadła no i kot przyszedł do mnie na balkon i jakoś dziwnie się o mnie ociera (jak nigdy) :-)
By the way, zapadła no i kot przyszedł do mnie na balkon i jakoś dziwnie się o mnie ociera (jak nigdy) :-)
- mayero
U mnie z widownią będzie ciężko bo to 4-te piętro, a sąsiadka z balkonu obok jakoś nie piała z zachwytu nad moim Normankiem :-)
- mayero
Wylazł sam i siedzi na środku balkonu :-)
-
xennaextra
Docenił wysiłki swojego pana
Dzięki za namiary, chociaż z moim anty - talentem do wszelkiego rodzaju montażu i takim samym mojego lubego, a przy okazji dość trudnym do ogrodzenia tarasem chyba będzie ciężko
Dzięki za namiary, chociaż z moim anty - talentem do wszelkiego rodzaju montażu i takim samym mojego lubego, a przy okazji dość trudnym do ogrodzenia tarasem chyba będzie ciężko
- mayero
Nie łam się. Moja żona też twierdzi, że nic nie potrafię zrobić w domu :-) Podkręć go trochę i na bank sobie poradzi :-) Na każdym rogu tarasu trzeba tylko naciągnąć pionowe stalowe linki, a potem przez nie pociągnąć w poziomie kolejne, przewleczone przez siatkę i przymocować do muru. Potem już tylko opaskami zaciskowymi przyczepiasz poziome linki do poręczy. Wstaw jakieś fotki tarasu to może coś podpowiem :-)
-
xennaextra
Tylko, że właśnie nasz taras jest na parterze, i ma dach taki z poliwęglanu, w którym trzeba by było mocować jakieś zaczepy, no i w płytkach na dole i jeszcze osłonić takie mniejsze szpary, przez które kot mógłby dać nogę
Więc chyba będę zbierać na profesjonalne ogrodzenie, bo coś czuję, że moglibyśmy dokonać tarasowej masakry własnoręcznie
Więc chyba będę zbierać na profesjonalne ogrodzenie, bo coś czuję, że moglibyśmy dokonać tarasowej masakry własnoręcznie