Lenka, ja tunel Gackowi kupiłam na styczniowej wystawie w Warszawie, średnice wlotu ma 30 cm więc jego szanowna 7kilowa doopka się mieści <lol>, długi jest na ok120cm więc cały też się zmieściMiss_Monroe pisze:Tunel super sprawa, tylko do tego z Zooplusa mój Bentley się już nie mieści <lol> . Fajnie by było, gdyby Zooplus miał taki sam asortyment (zabawki) we wszystkich krajach :-)
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- ania1978
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Aniu dzięki za podpowiedź :-) ! To porozglądam się za nowym tunelem na wystawie w maju. Ja mam taki zielono- biały z Zooplusa ale niestety potrzebujemy czegoś o większej średnicy <lol>
- ania1978
Lenko jak kupowałam swój to jeszcze mieli taki o średnicy ok50 cm <lol> ale uznałam, że do takich rozmiarów to Gacula chyba nie dociągnie
a poza tym mój wyłożony jest od wewnątrz pluszem więc robi częściowo za szczotkę bo masa kłaków zostaje w tunelu na tym materiale <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Mam nadzieję, że na wystawie będą podobne do tunelu Gacusia. Nasz z Zooplusa nie dość, że jest za mały to Bentley tyle razy na niego wskakiwał, że strasznie się spłaszczył i obręcze, które były wewnątrz zostały totalnie zgniecione <lol>
- ania1978
myślę, że będzie ta firma teraz też na wystawie bo na dwóch warszawskich w tym roku , dokonywałam u nich zakupów :->
- yohjia
My mamy podobną (Undercover Mousse z Zooplusa). Na początku nie powiem był szał i to duży, ale teraz żadnemu nawet wąs nie mrugnie na jej widokEwaL pisze:Zainteresowała mnie zabawka
http://animalia.pl/produkt,26006,47,kit ... 60-cm.html
ktoś ma doświadczenie z nią?
Lol uwielbia jak coś biega pod kocem lekko wystając (dokładnie biega słomka), ta zabawka powinna się sprawdzić.
-
xennaextra
Dziewczyny, czy macie do polecenia jakieś zabawki dla nadaktywnych kociąt? <diabeł>
Mój Samson najbardziej lubi piórko, laser, aportuje też piłeczki, ale ile czasu bym nie poświęciła na zabawę z nim to ciągle mam wrażenie, że nie wyczerpałam jego energii... A że sesja o krok, to i nie mam całego dnia na zabawę, a mam wyrzuty sumienia, że chłopak się nudzi..
Macie jakieś swoje zabawkowe typy na "wyganianie" młodzieży?
Mój Samson najbardziej lubi piórko, laser, aportuje też piłeczki, ale ile czasu bym nie poświęciła na zabawę z nim to ciągle mam wrażenie, że nie wyczerpałam jego energii... A że sesja o krok, to i nie mam całego dnia na zabawę, a mam wyrzuty sumienia, że chłopak się nudzi..
- Bartolka
Drugi kotek 
-
xennaextra
Haha, niestety współtowarzysz nie wchodzi w grę 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Co kot to inne upodobaniaxennaextra pisze:Dziewczyny, czy macie do polecenia jakieś zabawki dla nadaktywnych kociąt? <diabeł>
Ale tak naprawdę to okazuje się, że najlepsze zabawki mamy w domu od zawsze, hit ostatnich dwóch dni - pudełko a w środku piłeczka z dzwoneczkiem lub kulka z folii aluminiowej