Mała, puchata kuleczka!
- yamaha
- Genius Loci
Re: Mała, puchata kuleczka!
Slicznosci zapracowane cudne... <zakochana>
- Wiolka
Kiciuś ze swoją Pańcią dziękują za miłe komentarze
Wczoraj razem je czytaliśmy...oczywiście kiciak zasłaniał mi część monitora no ale on już tak ma, ze musi wszędzie tą swoją łepetynkę wepchnąć ;) Jak widać na zdjęciu, mam z nim pełne ręce roboty...o wypiciu spokojnie kawuchy to nie ma mowy <mrgreen> Muszę czekać aż ta mała bestyjka zaśnie <lol> Po pierwszych dniach miałam na udach potężne zakwasy. Jak tylko usiadłam, to zaraz musiałam wstawać i go wyciągać - a to ze zlewu, a to pilnować aby nie wpadł ponownie do sedesu....góra, dół, góra, dół...i tak do kolejnej drzemki małego ;)
Niedługo wrzucę fotki z pierwszego zapoznania Kiciusia z moim psem
Mogłabym na nich patrzeć godzinami.
Mówię wam dziewczyny, że po kilku wspólnych dniach z futrzastymi, doszłam do wniosku iż powiedzenie "żyć jak pies z kotem" to nic innego jak stereotyp. Co ten mały puchaty wyczyniał żeby tylko zrwrócić uwagę psa to boki zrywać...łapał jak nie za łapy to chociaż za ogon....ataki z rozbiegu i szybka ucieczka..przyczajony tygrys w akcji <lol> A mói biedny 13 letni psiurek ze stoickim spokojem to znosił <święty>
Niedługo wrzucę fotki z pierwszego zapoznania Kiciusia z moim psem
Mówię wam dziewczyny, że po kilku wspólnych dniach z futrzastymi, doszłam do wniosku iż powiedzenie "żyć jak pies z kotem" to nic innego jak stereotyp. Co ten mały puchaty wyczyniał żeby tylko zrwrócić uwagę psa to boki zrywać...łapał jak nie za łapy to chociaż za ogon....ataki z rozbiegu i szybka ucieczka..przyczajony tygrys w akcji <lol> A mói biedny 13 letni psiurek ze stoickim spokojem to znosił <święty>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Śliczna kruszynka
Ale gdzie obiecane
?
- Wiolka
Są już obiecane zdjęcia. Trochę nam to zajęło, ale jeszcze cieplutkie wrzucam na forum. Przepraszam za ich jakość ale trudno mi było zgrać aparat z prędkością zwierzaków. A więc:
1. Pierwsze zapoznanie najlepiej wychodzi przy smakołyku... jak się okazało kruchy pasztecik załatwił sprawę :-)

2. Po paszteciku, nieśmiałe podchody...bezpieczna odległość zachowana...ale tylko na początku....

szepty na uszko...w końcu kumple mają swoje tajemnice :-)

Masażyk???? Nie ma sprawy!!!!

Pedicure???? Proszę bardzo

Potem nie było już ani barier, ani zachamowań. Czyste szaleństwo <mrgreen>

Cierpliwość mojego psa jest naprawdę nieskończona <shock> Bidulek tylko mrużył oczy i czekał aż kiciuś da mu spokój i pozwoli spać dalej
Reksio (zwany przeze mnie Ziemniurkiem) czuł się najbezpieczniej widząc jak mały szykuje sobie legowisko w dosyć niecodziennym miejscu...wbrew prawom natury, Kiciuś postanowił udowodnić nam wszystkim, że nie ma miejsca w które on nie zmieści swojego niebieskiego dupska <rotfl>
Że niby ja się nie zmieszczę????

I w takiej oto pozycji i Kiciuś regenerował siły po harcach i zabawie z nowym kumplem Ziemniurem
Buziaki dla Wszystkich
1. Pierwsze zapoznanie najlepiej wychodzi przy smakołyku... jak się okazało kruchy pasztecik załatwił sprawę :-)

2. Po paszteciku, nieśmiałe podchody...bezpieczna odległość zachowana...ale tylko na początku....

szepty na uszko...w końcu kumple mają swoje tajemnice :-)

Masażyk???? Nie ma sprawy!!!!

Pedicure???? Proszę bardzo

Potem nie było już ani barier, ani zachamowań. Czyste szaleństwo <mrgreen>

Cierpliwość mojego psa jest naprawdę nieskończona <shock> Bidulek tylko mrużył oczy i czekał aż kiciuś da mu spokój i pozwoli spać dalej
Reksio (zwany przeze mnie Ziemniurkiem) czuł się najbezpieczniej widząc jak mały szykuje sobie legowisko w dosyć niecodziennym miejscu...wbrew prawom natury, Kiciuś postanowił udowodnić nam wszystkim, że nie ma miejsca w które on nie zmieści swojego niebieskiego dupska <rotfl>
Że niby ja się nie zmieszczę????

I w takiej oto pozycji i Kiciuś regenerował siły po harcach i zabawie z nowym kumplem Ziemniurem
Buziaki dla Wszystkich
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> Ale super relacja z zaprzyjaźniania się miśków.
Piesio faktycznie mega-cierpliwość ma
Kotuś to mu naprawdę teraz na głowę wejdzie
Cudna fotka w luksusowym legowisku
Piesio faktycznie mega-cierpliwość ma
Kotuś to mu naprawdę teraz na głowę wejdzie
Cudna fotka w luksusowym legowisku
- Nadialena
Śliczne zwierzaczki :-) Super zdjęcia <lol>
Koteczek rządzi <ok>
Koteczek rządzi <ok>
- Witcha
tp zdjecie w wazie jest genialne!!!!!!!! (czy co to na naczynie...;)) i dowód że koty składają się w 100% z wody gdyz przybierają kształt naczynia w którym przebywają ;p
- Wiolka
Soniu, masz rację, tak się chyba skończy ta znajomość <lol> Jak na razie to Kiciuś przywłaszczył sobie ulubione miejsca Ziemniurka, szczególnie te do spania . A ten popatrzy ze smutkiem, ewentualnie szturchnie nosem małęgo i albo idzie dalej albo położy się obok :-) <lol> Woda z psiej miski też jakoś tak lepiej smakuje
Witcha, chyba jest tak jak piszesz <lol> ja się zastanawiam czy mój kić przypadkiem nie potrafi oddychać uszami, bo tlenu w tej wazie to raczej niewiele zostało
Witcha, chyba jest tak jak piszesz <lol> ja się zastanawiam czy mój kić przypadkiem nie potrafi oddychać uszami, bo tlenu w tej wazie to raczej niewiele zostało
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No jeszcze kryształowego legowiska to nie widziałam <shock>
To dla tych, co nie lubią miękkich i ciepłych <lol>
To dla tych, co nie lubią miękkich i ciepłych <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zdjęcia rewelacja <lol> Kryształowe legowisko wymiata, a relacje kocio-psie poprostu cudowne <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>