ANGUS

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: ANGUS

Post autor: yamaha »

Jesli wszystkie szczepienia i inne odrobaczania sa OK, kotek jest zdrowy i normalnie sie zachowuje, nie ma potrzeby leciec do weta zaraz jak kotek u Ciebie zamieszka. ;-))
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Kleoska kup koniecznie tunel dla kotka, chcialam Ci napisac, ze to jedna z lepszych zabawek :hidden:
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

kleoska7 pisze:Czyli ubezpieczenie mogę sobie darować :) A jak to jest z wizytą u weterynarza? Kiedy powinnam pierwszy raz pokazać mu kociaka? Jak tylko u mnie zamieszka czy jak coś mu będzie dolegać?
Z nami mały jest od kwietnia i ja dopiero w przyszłym tygodniu idę z nim do weta,bo po prostu chcę go zobaczyć i sprawdzić jak się rozwija( to wetka chcę bo mały zapisany jest w klinice od przyjazdu,a jeszcze tam nie był ).
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Angus mieszka już ze mną :)
Chciałby przybić piąteczkę wszystkim cioteczkom i wujkom których pomoc w przygotowaniu kociej wyprawki i w temacie kociej instrukcji obsługi była nieoceniona :ok: Dzięki temu nie musi się martwić że Pańcia poda mu na obiad Whiskasa z krowim mlekiem do popitki i może spokojnie wylegiwać się na parapecie.
Obrazek
Angus jest przewspaniałym kociakiem. Oswoił się z nami błyskawicznie, już pierwszego wieczoru mogłam usłyszeć jego cudowne Angusowe mruczenie oraz odkryłam że jest fetyszystą ludzkich rąk- uwielbia je lizać. Natomiast kiedy się zmęczy zabawą wystawia język i oddycha zupełnie jak pies. Czyli jest trochę psiowaty ;) Chociaż jak zobaczyłam jego ojca to na początku nie wiedziałam czy widzę przed sobą ogromnego kota czy średniej wielkości psa ;p
A o to kilka fotek Angusa:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I tak na marginesie- ile czekaliście na drapak Rufiego? Ja czekam już dwa tygodnie i nie mogę się doczekać :(
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

No to pierwsze koty za płoty, witaj w domu maluchu :kotek:
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Witaj Angusiku na forum . Dobrego życia w nowym domku!
A na drapak musisz czekać i monitować, ja na swoją przeróbkę czekałam 2 tygodnie i przypierałam pana do muru codziennie.
Awatar użytkownika
kleoska7

Dzięki Zafira, od razu po przeczytaniu Twojego postu napisałam do nich maila z przypomnieniem. Szczerze mówiąc te dwa tygodnie nic się nie odzywałam i cichutko czekałam ale ile to można ;-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Piąteczka Angusku! :)
Widać, że niezły z niego łobuz :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Prześliczny kocurek <zakochana>
Awatar użytkownika
kleoska7

Dziękujemy za powitanie i komplementy :-)
właśnie dostałam odpowiedź od Rufiego że dzisiaj wysyłka i jutro drapak będzie u mnie <tańczy>
Moniq masz rację- łobuziak z niego straszny ale oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu ;)
Zablokowany