Serduszkowy Karmelek <serce>
Karmelek - nasze maleństwo
- yamaha
- Genius Loci
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Oczka jakie zaspane <zakochana> (albo moze przymruzone od lampy ? Co, Pancia ? Powiedz, lampa po oczach koteczkowi swiecic bys sie nie osmielila, co ?
)
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
1. Tak niestety świeciłam lampą
2. Spineczka jest Karmelkowa ( była nowa jak ja dostał - a wygląda <strach> ) on ja bardzo kocha i nosi ja wszędzie,
śpi też ze spineczką ( to już niestety 4 i ostatni egzemplarz wiec muszę mu coś nowego znaleźć ). W nosy pilnuję spineczki ja - bo inaczej atrakcje zapewnione dla nas i sąsiadki na dole <oops>
3. Dywanik był Antośki w księzniczkowym pokoju, przyniosła go w zeszłym roku wiosną/latem do sypialni. Siedziała na podłodze i rysowała lub oglądała tv. Karmelek dywanik przejął i bardzo go lubi. Często na nim leży lub bawi się spineczką chowając ja pod dywanik i znajdując z wielka radością <lol>
Jak jedzie do moich rodziców na wakacje też dywanik zabiera <lol>
2. Spineczka jest Karmelkowa ( była nowa jak ja dostał - a wygląda <strach> ) on ja bardzo kocha i nosi ja wszędzie,
śpi też ze spineczką ( to już niestety 4 i ostatni egzemplarz wiec muszę mu coś nowego znaleźć ). W nosy pilnuję spineczki ja - bo inaczej atrakcje zapewnione dla nas i sąsiadki na dole <oops>
3. Dywanik był Antośki w księzniczkowym pokoju, przyniosła go w zeszłym roku wiosną/latem do sypialni. Siedziała na podłodze i rysowała lub oglądała tv. Karmelek dywanik przejął i bardzo go lubi. Często na nim leży lub bawi się spineczką chowając ja pod dywanik i znajdując z wielka radością <lol>
Jak jedzie do moich rodziców na wakacje też dywanik zabiera <lol>
- Joanna P.
:-) Karmelek w pełni zasługuje na swoje imię - słodziak <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
ja mieszkam w Zagłębiu nie na Śląsku ale jak coś to zapraszam <rotfl>yamaha pisze:Pfffffffff
I powiedziec, ze jak zyje to na "prawdziwym" Slasku nogi nie postawilam(no bo raz kiedys tam w wieku 4 lat Czestochowa, to sie nie liczy <mrgreen> )
- yamaha
- Genius Loci
Dla mnie gornik = Slask
Wiec jak Dabrowa jest GORNICZA, to na Slasku
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Serduszkowy Karmelek, widać, że zadowolony <serce>
Yamaha - ja niestety dopóty nie uświadczyłam TŻta z Śląska (tego prawdziwego Śląska), też żyłam w takim przeświadczeniu, że jak coś górnicze - to zawsze śląskie <lol> <lol>
Yamaha - ja niestety dopóty nie uświadczyłam TŻta z Śląska (tego prawdziwego Śląska), też żyłam w takim przeświadczeniu, że jak coś górnicze - to zawsze śląskie <lol> <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Różowa spineczka zginęła - kot 3 dzień marudzi, służba na kolanach z latarką szuka .... i nic normalnie mysia dziura albo diabeł ogonem nakrył ( nie połknął jej prawda???
)
i kot pomocnik
mój jest ten stos ręczników i nie oddam do prania ( niezbyt udane niestety zdjęcia <diabeł> )

pozdrawiamy Karmelek i jego rodzinka :-)
i kot pomocnik
mój jest ten stos ręczników i nie oddam do prania ( niezbyt udane niestety zdjęcia <diabeł> )

pozdrawiamy Karmelek i jego rodzinka :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Karmelciu, jak miło Cię widzieć
Pogoń służbę, niech skuteczniej szuka Twojej ulubionej spineczki, albo niech odkupią jak zgubili <mrgreen>
Pogoń służbę, niech skuteczniej szuka Twojej ulubionej spineczki, albo niech odkupią jak zgubili <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Dobrze ze wstawilas fotki, Pancia.
Àle teraz juz lec szukaj spineczki Karmelka, jak bedzie kotek spal kolejna nocke BEZ ?
Àle teraz juz lec szukaj spineczki Karmelka, jak bedzie kotek spal kolejna nocke BEZ ?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> Raczej nie <lol> <lol> <lol>elwiska3 pisze: ( nie połknął jej prawda???)
Słabo służba szuka tej spineczki <rotfl>