Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Khaleesi

Post autor: Audrey »

MoniQ pisze:
Audrey pisze:Monika, włącz komentarze dla wszystkich.
Kurcze, zobaczę co się da zrobić, bo mój M. mówi, że wtedy będzie dużo komentarzy - śmieci od botów różnych. Ale poszukam rozwiązania :)

Ale dzisiaj mi kot zgotował poranek pełen wrażeń. Zaczęło się od tego, że na balkon weszli robotnicy i włączyli ciężki sprzęt, więc Khaleesi od razu czmychnęła do kuchni, widziałam tylko jak biegnie z brzuszkiem przy ziemi.. Wyprawiłam Pańcia na rower, wracam a kota nie ma. Więc szukam po typowych kryjówkach. Nie ma. Szukam po nietypowych - nie ma. Włącza mi się panika. A może jakimś cudem przecedziła się przez kratkę w oknie? lecę na dół - nie ma, wracam, szukam - nie ma. Lecę na dół znowu....
Wracam i zaglądam do pierwszej ulubionej kryjówki, czyli tam gdzie zajrzałam na samym początku - jest! Ufff... Pół godziny minło, a ja starsza o 10 lat....
Następnie zabrałam się za czyszczenie kuwety. Umyłam, wymieniłam żwirek, oczywiście zanim jeszcze skończyłam Kalutek postanowił się załatwić. I oczywiście akurat dzisiaj musiała jej się trafić luźna kupka, pierwszy raz.... Wytarła tyłeczek o brzeg kuwety oraz przybiła na podłodze kilka pieczęci rodowych zanim zdążyłam ją złapać i wytrzeć. Kolejne 20 minut zabawy.
I znowu zniknęła. No, żesz.... :axe: Po poszukiwaniach znalazłam ją za pralką, gdzie ewidentnie wpadła, bo z uporem maniaka wskakuje na pralkę i zwykle ją ściągamy od razu właśnie dlatego, żeby nie wpadła... A ponieważ byłam zajęta toaletą toalety i latałam do łazienki co chwilę to wiadomo... Proces wyciągania zza pralki też nie był łatwy bo ja kurdupel jestem i nie sięgam. Pańcio się roweruje a ja walczę. To dopiero 10-ta, muszę wyjść na zakupy, boję się ją zostawić samą ;)
Matko, ale dużo emocji. Luźna kupka, pewnie ze stresu i strachu przed odgłosami urządzeń panów robotników. Biedactwo. :kotek: :kotek:
Ja też tak wpadam w panikę, kiedy nie mogę znaleźć Baxterka. Biedna Pańcia naszukała się Kalutka. :hug:

A co do komentarzy, to zawsze możesz włączyć moderowanie i usuwać niechciane wpisy przed zatwierdzeniem. U mnie odpukać narazie spokój.
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Ile się człowiek tych kotów nagubi w mieszkaniu i naszuka ! <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja kiedyś, po zamknięciu w szafie, też zgubiłam Majeczkę <lol> Na szczęście na krótko :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ot, leniwe upalne popołudnie.
Coś by się zaatakowało, ale żeby nie trzeba było biegać. No i żeby się nie ruszało i nie uciekało. I żeby daleko nie było. O, jest!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana>
A ostatnia fotka : <lol> <lol> <lol> (jak po dobrej balandze wyglada)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jaka fajna ta Twoja koteczka i taki sam leniuszek, jak u mnie :kotek:
I krecika ma super do zabawy <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ostatnie zdjęcie super :ok:
xennaextra

Post autor: xennaextra »

Urocza panienka <zakochana>
Uważaj, żeby się za dużo nie naoglądała Gry o tron, bo będzie chciała w upały siedzieć pod baldachimem jak prawdziwa khaleesi, wachlowana palmowymi listkami :-D
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Mała wymiata.Widać że bardzo by się chciała coś zbroić ale ruszyć zatka się nie chcę :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Ona jest kapitalna <lol> leniwa zabawa u nas też jest dobrze znana ;-)) mina z ostatniego zdjęcia <rotfl>
Zablokowany