I
Karmelek - nasze maleństwo
- yamaha
- Genius Loci
Re: Karmelek - nasze maleństwo
<tańczy> super za szkole Tosi !
I
za odnaleziona spineczke !
I
- asiak
- Agilisowy Rezydent
elwiska3 pisze:<tańczy> <tańczy> Tosia dostała się do tej klasy co chcieliśmy - razem z przyjaciółmi z przedszkola ( i dwoma ukochańcami jak nazywa swoich kolegów-narzeczonych <lol> )
Pani wychowawczyni wydaję się być miła.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się razem z Wami

- Agnes
koledzy narzeczeni <lol> ciesze się razem z Wami <tańczy> 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek dziś był troszkę zaniedbany bo prawie cały dzień sam
teraz wymaga zabaw i przytulasów <lol> moje maleństwo kochane się stęskniło. Ciekawe tylko jak będzie ze spaniem - wydrzemał się zapewne cały dzień .
A ja Z TZ poszłam "polatać" <oops>
Umówiliśmy się z gościem poznanym na forum motocyklowym TZ - ja widziałam go pierwszy raz. TZ chyba już któryś raz ale tak raczej nie bardzo go zna <oops> Gadka szmatka od słowa do słowa na postoju przy kawie ( gorąco było maksymalnie) i kolega mówi, że oni z żoną jeżdżą, ale na niedługie trasy bo nie maja opieki do kota. No to pytam jaki? a on mi w telefonie ślicznego niebieskiego brytyjczyka pokazuje. No i zamiast o walorach jezdnych Suzi pogadaliśmy o tym jaki fajny jest koteczek, ile wazy, co lubi i je <rotfl> no mój TZ zaskoczony raczej był <lol>
A ja Z TZ poszłam "polatać" <oops>
Umówiliśmy się z gościem poznanym na forum motocyklowym TZ - ja widziałam go pierwszy raz. TZ chyba już któryś raz ale tak raczej nie bardzo go zna <oops> Gadka szmatka od słowa do słowa na postoju przy kawie ( gorąco było maksymalnie) i kolega mówi, że oni z żoną jeżdżą, ale na niedługie trasy bo nie maja opieki do kota. No to pytam jaki? a on mi w telefonie ślicznego niebieskiego brytyjczyka pokazuje. No i zamiast o walorach jezdnych Suzi pogadaliśmy o tym jaki fajny jest koteczek, ile wazy, co lubi i je <rotfl> no mój TZ zaskoczony raczej był <lol>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
haha, czytając tą historię zaraz miałam przed oczyma wielkich facetów w skórach, którzy rozprawiają o małych puszkach-okruszkach <lol>
-
Kocia321
heeh temat jak każdy inny
a co to Harleyowcy nie mogą rozmawiać o kiciach? To też miłośnicy zwierzątek futerkowych 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
W skórach nie byli <mrgreen> ale o kotach temat przy motocyklach rozwijali <oops>Szopi pisze:haha, czytając tą historię zaraz miałam przed oczyma wielkich facetów w skórach, którzy rozprawiają o małych puszkach-okruszkach <lol>
A i jeszcze z innej beczki <oops>
A od dzisiaj koleżanka ma malutką koteczkę - 6 tygodniowa dziewuszka czarna w rude łatki.
Zabrana od wiejskiej kotki. Oby ładnie i zdrowo rosła bo to taki okruszek <serce>
Mleczko ma jeszcze pić? gotowany kurczaczek i RC growth ? jeszcze coś mam doradzać?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
- asiak
- Agilisowy Rezydent