Drapaki
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
wyślij zdjęcia do Rufiego - ja bym tak zrobiła
- Bartolka
Też bym tak zrobiła. Ciachniesz jak sytuacja się wyjaśni tzn zobaczymy co pan Leszek na to.madziulam2 pisze:wyślij zdjęcia do Rufiego - ja bym tak zrobiła
Myślę, że to po prostu pech. Nie słyszałam aby ktoś miał podobną sytuację.
Na moje oko wadliwa część wykładziny.
- yamaha
- Genius Loci
Slonick pisze:U mnie 2 miesiace stoi i nawet jednej niteczki nie ma.... moze dlatego ze kotow jeszcze nie mam?
- yamaha
- Genius Loci
No i wyslalam mail'a ze zdjeciami do Rufiego, zobaczymy co oni na to... 
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
oczywiście zdaj nam relację!!!yamaha pisze:No i wyslalam mail'a ze zdjeciami do Rufiego, zobaczymy co oni na to...
- sylvina2
Zakupiłam dzis drapak z Zooplusa i nawet mi sie podoba, moze nie jest tak okazaly jak te od Rufiego, ale jak na razie wystarczy dla małego kotka który bedzie u mnie dopiero za 2 tyg
Mysle ze pozniej jak juz podrosnie zamiast gornej półeczki/miseczki zamówie wieksza rozete.
Co wy na to?? Mysle ze Abygail sie spodoba
<zakochana>

Mysle ze pozniej jak juz podrosnie zamiast gornej półeczki/miseczki zamówie wieksza rozete.
Co wy na to?? Mysle ze Abygail sie spodoba

- yamaha
- Genius Loci
Spodoba sie kotkowi na pewno ! 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajny ten drapak :-) Oby się nie "rozchuśtał" 
- sylvina2
Na pewno zdam relacje czy sie nie "rozchuśtał"
Ale na razie drapak bedzie stał jeszcze 2 tygodnie "na sucho" <mrgreen> <mrgreen>
Ale na razie drapak bedzie stał jeszcze 2 tygodnie "na sucho" <mrgreen> <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Rufi odpowiedzial na mojego mail'a, piszac, ze kicia po prostu drapie te tube w tym miejscu i wyciaga spod wlosa dywanu te plastikowa czesc trzymajaca dywan. Nic sie z tym nie da zrobic (Pan radzi obcinac to co wystaje
).
Srednio mnie to przekonuje, bo Missy rzeczywiscie troche tam drapie, ale nie w jakis specjalnie intensywny sposob, naprawde. Jesli juz drapie ten rufiowy mebelek, to na podstawie, a stamtad nic nie wychodzi.
Rufi proponuje mi (jak tuba bedzie juz naprawde brzydko wygladala) zamowienie nowej tuby, tym razem z sizalu. Z jakas znizka.
Narazie nic nie zamawiam, poki co drapak i tak zdecydowanie bardziej cieszy nasze oczy niz kocie lapki Missuni
Srednio mnie to przekonuje, bo Missy rzeczywiscie troche tam drapie, ale nie w jakis specjalnie intensywny sposob, naprawde. Jesli juz drapie ten rufiowy mebelek, to na podstawie, a stamtad nic nie wychodzi.
Rufi proponuje mi (jak tuba bedzie juz naprawde brzydko wygladala) zamowienie nowej tuby, tym razem z sizalu. Z jakas znizka.
Narazie nic nie zamawiam, poki co drapak i tak zdecydowanie bardziej cieszy nasze oczy niz kocie lapki Missuni