Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Dziękujemy za życzenia zdrowia. Ozor zakropiony, brzuszki pełne uspokajających chrupek. I tak będę musiała mieszać je z Sanabelle Grande i Britishem, bo te chrupki są mniejsze niż te, które chłopaki jedli w dzieciństwie... Takie drobiazgi to oni przez nos wciągają za przeproszeniem... Dobrze wsmarowane wchłaniałyby się przez skórę...
No ale ważne, że smakują.

Dziś w gabinecie był jakiś stażysta - poprosiłam, żeby wziął Ozziego na ręce, cobym mogła wydobyć spod niego Igora. Mina człowieka zaskoczonego ciężarem takiego puchatego kotka- bezcenna <lol>
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Historyjka obrazkowa bombowa <rotfl>
ansar8

Post autor: ansar8 »

Przefajne.Ha,Ha
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super fotki. <lol>
Agathea

Post autor: Agathea »

Zawsze poprawisz humor :D
Awatar użytkownika
dagmara

Post autor: dagmara »

Zaraz pekne te smiechu <lol> Masz niesamowity talent - stwierdzilam to juz po Twoim opisie Igiego i jego manii pileczkowej. Pomimo ze opisywalas przykra sytuacje to ironiczny komizm powalil mnie na lopatki. Normalnie fanem Twoim jestem, hehehe<ok>
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Zagłosujemy <lol>
Ja też się zastanawiałam nad kupnem tej karmy, ale aktualnie ma duzy zapas Britisha więc nie będe mieszać. Ciekawe jak się sprawdzi... :-)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Najgorsze, że jak się telewizornię włączy, to niepokojąco znajomo brzmi <lol>

Jakie one już dostojne te Twoje koty, a tak niedawno kociaczki pokazywałaś... Samego zdrówka i ciągle nowych zabaw dla futerek :)

I trzymam kciuki za kolejną odmianę czekoladową, bo coś mi dziwnie się wydaje, że czas już nadchodzi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorszka pisze:I trzymam kciuki za kolejną odmianę czekoladową, bo coś mi dziwnie się wydaje, że czas już nadchodzi <mrgreen>
O tym samym pomyślałam <lol> i też kciuki trzymam!
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Oszalałam na puncie Majkowych dziwczynek, z resztą Dorszko wiesz, że ja Cię już o h 03 po Fado i Arabicy wypytywałam <lol> I nawet już dojrzałam do 3ciego kota, ale z drugiej stony mam ubaw po pachy z tymi dwoma, a i trochę problemów...
Poza tym trzeba uszanować marzenia mojego TŻta o liliowym albo błękitnym futrze, więc jeśli kiedykolwiek zdecydujemy się na trzeciego [wątpię szczerze mówiąc...] to w takim "nudnym" kolorze.

Szkoda, że Szczecin tak daleko, bo bym mogła sobie wpaść i z bliska popatrzeć na czekoladowo- karmelowe dziewczyny ;-))
Zablokowany