Vitali II von Sturmcastle
- Agnes
Re: Vitali II von Sturmcastle
Ada <lol>
kochane te Twoje baranki <zakochana>
kochane te Twoje baranki <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Szkoda, że tak mało stron do nadrobienia :-)
Aduś, Twoje , a raczej Twoich zwierzaków opowieści, mogłabym czytać cały czas :-)
Cudowne są <zakochana>

Aduś, Twoje , a raczej Twoich zwierzaków opowieści, mogłabym czytać cały czas :-)
Cudowne są <zakochana>
- Ada
- my cały tydzień przesiedzieliśmy u weta- Kori miała antybiotyk na zapalenie pęcherza, cieszy , że ze skutkiem prawie natychmiastowym.... :-)
- no i Sapcio miał kilka razy pobieraną krew na badania wątroby ( zrobiliśmy też badania na poziom amoniaku (?) we krwi (chyba, bo byłam tak zestresowana, jak nigdy dotąd, Sapo bardzo się wystraszył jak weszliśmy do gabinetu, bo były otwarte drzwi do sali, gdzie przed paroma minutami zszedł pies
a Sapo to wyczuł ( on ma niesamowity instynkt) i cały dygotał przerażony i wtulony we mnie, nigdy przed tem tak sie nie zachowywał.... <hm> )
- psychicznie jestem wykończona, ale mam nadzieję, że nie na darmo żeśmy się tak męczyli....w domu kociarnia dobrze, tylko Elle leciutko kaszlał - dwa razy(?) - więc dałam mu rutinoskorbin....Owca zbratała się juz całkowicie ze stadem Barankowym i trudno ich czasami rozróżnić....
- na poprawę nastroju parę fotek mojego dziwnego zwierzyńca,,,,dziwnego, bo zacierają się granice co jest psem a co kotem <roll>

- zajęte??? a przecież to podobno dla kotków było kupione.... <shock>

<zakochana>
- no i Sapcio miał kilka razy pobieraną krew na badania wątroby ( zrobiliśmy też badania na poziom amoniaku (?) we krwi (chyba, bo byłam tak zestresowana, jak nigdy dotąd, Sapo bardzo się wystraszył jak weszliśmy do gabinetu, bo były otwarte drzwi do sali, gdzie przed paroma minutami zszedł pies
- psychicznie jestem wykończona, ale mam nadzieję, że nie na darmo żeśmy się tak męczyli....w domu kociarnia dobrze, tylko Elle leciutko kaszlał - dwa razy(?) - więc dałam mu rutinoskorbin....Owca zbratała się juz całkowicie ze stadem Barankowym i trudno ich czasami rozróżnić....
- na poprawę nastroju parę fotek mojego dziwnego zwierzyńca,,,,dziwnego, bo zacierają się granice co jest psem a co kotem <roll>

- zajęte??? a przecież to podobno dla kotków było kupione.... <shock>

<zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl> <rotfl>Ada pisze:
mojego dziwnego zwierzyńca,,,,dziwnego, bo zacierają się granice co jest psem a co kotem <roll>
Aduś, życzę zdróweczka dla Twojego "dziwnego zwierzyńca " :-)
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Zdróweczka dla całej gromadki.

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aduniu kochana współczuje biegania do weta
ale najważniejsze ,ze jest poprawa i musi już teraz być dobrze , zdróweczka dla kochanego zwierzyńca <ok>
A zwierzaczki wymiatają <serce> <serce> <serce>
Ja tam uwielbiam takie klimaty tu aż kupi dobrymi emocjami miedzy braćmi mniejszymi <mrgreen>
U mnie Oktawia ( 40kg) pcha się do rozety 1,70 m nad podłogą <strach> miłość do Kali i jej chrupek ( siłą rzeczy tam ma jadalnię ) jest przeogromna <lol>
<serce>
A zwierzaczki wymiatają <serce> <serce> <serce>
Ja tam uwielbiam takie klimaty tu aż kupi dobrymi emocjami miedzy braćmi mniejszymi <mrgreen>
U mnie Oktawia ( 40kg) pcha się do rozety 1,70 m nad podłogą <strach> miłość do Kali i jej chrupek ( siłą rzeczy tam ma jadalnię ) jest przeogromna <lol>
- yohjia
Cudowna zgrana ekipa!
A dla Sapcia szczególne głaski, trzymaj się zdrowy chłopaku i się nie wygłupiaj już z tymi choróbskami
A dla Sapcia szczególne głaski, trzymaj się zdrowy chłopaku i się nie wygłupiaj już z tymi choróbskami
- Ada
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak miło popatrzeć na te Twoje misiaczko-baranko-kotki <zakochana>
Dla całego stadka dużo zdrówka życzę i żeby wszelkie choroby omijały Was szerokim łukiem <ok>
Dla całego stadka dużo zdrówka życzę i żeby wszelkie choroby omijały Was szerokim łukiem <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Przepiękne widoki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>