Yoko i Viki
- herbaciana
Re: Yoko i Viki
czekamy na sesję maleństwa i relację z dokacania 
- Zafira
Śliczny maleńtas i moim zdaniem Charlie to śliczne imię. Ja bym tak go nazwała- jest idealne .
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Śliczny pysiek i jakie pięknie ciemne oczka.Super chłopczyk. Teraz tylko szerokiej drogi życzę i czekam do niedzieli na sprawozdanie i nowe foteczki maluszkaelunia40 pisze:Już jutro <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Kocurek mieszka daleko, jutro po niego jadę. W sumie muszę zrobić około 900 km, ale mam nadzieję, że się nie wykończę (tym bardziej że za kierownicą będzie siedział małż, a ja trochę).
Kocurek ma na imię Charlie i zastanawiam się jak będziemy na niego wołać w domu. Czarek i Czaruś odpada, bo tak ma na imię mój syn.
Oto pierwsze zdjęcie Charliego, na pewno będzie ich dużo dużo...
- elunia40
- Hodowca
Jeszcze jutro coś wrzucę :-)
- elunia40
- Hodowca
Viki i Yoko mają przyjemność przedstawić nowego członka kociego klanu CHARLIE BLEU MADAME*PL. Ojcem kocurka jest EC Gucio Kici-Kici*PL, a matką Dama Złoty Gral*PL.
Dokocenie przebiegło bez problemów, kocurek jest wyjątkowo odważnym i pewnym siebie kotkiem, fukanie moich dziewczyn zupełnie olał, czasami odfuknął, ale ogólnie nic sobie z tego nie robił. Od pierwszych chwil w naszym domu chodził na wyprostowanych łapach z ogonem do góry. Chociaż był śpiący i zmęczony po podróży (w samochodzie prawie wcale nie spał) to zwiedził cały dom, wszędzie był i wszystko musiał obejrzeć. Robienie zdjęć było niemożliwe, bo ciągle był w ruchu.
Aniołek Viki była bardzo zaciekawiona i chętna do bliższego poznania nowego przybysza, diabełek Yoko była oczywiście bardzo niezadowolona, ale nie tak agresywna jak w przypadku przybycia Viki.
Jedzonko, które dostałam od hodowczyni dla Charliego i które wsypałam mu do miseczki, moje dziewczyny wciągnęły jakby nic nie jadły cały dzień.
Jest super, nie spodziewałam się że to tak wszystko przebiegnie.
Tak Charlie odpowiedział na zimne przywitanie ze strony Yoko

A tu zajął najlepsze miejsce - czyli pieniek na balkonie (widać że jest śpiący i zmęczony, ale głód wrażen nie pozwala mu na sen)

Dokocenie przebiegło bez problemów, kocurek jest wyjątkowo odważnym i pewnym siebie kotkiem, fukanie moich dziewczyn zupełnie olał, czasami odfuknął, ale ogólnie nic sobie z tego nie robił. Od pierwszych chwil w naszym domu chodził na wyprostowanych łapach z ogonem do góry. Chociaż był śpiący i zmęczony po podróży (w samochodzie prawie wcale nie spał) to zwiedził cały dom, wszędzie był i wszystko musiał obejrzeć. Robienie zdjęć było niemożliwe, bo ciągle był w ruchu.
Aniołek Viki była bardzo zaciekawiona i chętna do bliższego poznania nowego przybysza, diabełek Yoko była oczywiście bardzo niezadowolona, ale nie tak agresywna jak w przypadku przybycia Viki.
Jedzonko, które dostałam od hodowczyni dla Charliego i które wsypałam mu do miseczki, moje dziewczyny wciągnęły jakby nic nie jadły cały dzień.
Jest super, nie spodziewałam się że to tak wszystko przebiegnie.
Tak Charlie odpowiedział na zimne przywitanie ze strony Yoko

A tu zajął najlepsze miejsce - czyli pieniek na balkonie (widać że jest śpiący i zmęczony, ale głód wrażen nie pozwala mu na sen)

- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki piekny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- bahi
Fajniusi <zakochana>
Gratuluję
Gratuluję
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Śliczny chłopczyk <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Super chłopak
<zakochana>
Fajnie że tak szybko się z integrował z dziewczynami. Ale czego się spodziewałyśmy przecież to szef będzie

Fajnie że tak szybko się z integrował z dziewczynami. Ale czego się spodziewałyśmy przecież to szef będzie