Kotka Kropka i Felippe

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Ja myślę,że im bardziej broją i kombinują tym je mocniej kochamy.Cudne kotki (a te niebieskie oczy <shock> <shock> <serce> <serce> <serce> )
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Renia pisze:Ależ on pięknie wygląda <shock> Tak po cichutku mnie zazdrość bierze, że jego siostrzyczka nie jest tak duża
:) Florek właśnie wcale nie jest jakiś tam wielki, on po prostu jest Puchaty, : P ma dość długi włos co udaje masę.... i jest bardzo fotogeniczny hehehe a czasem jak przemyka gdzieś pod ścianą to taki szczurek jest. A ile waży twoja dziewczynka? Tak z ciekawości i dla porównania? :D Ważyliśmy Flora u weta ostatnio ale mi wyleciało z głowy ile on tam ma. . . jakieś 4,30 ...? muszę go jeszcze raz domowym sposobem jakimś zważyć. :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A to ciekawe, Fibi waży dzisiaj 4,6 kg <gwiżdże>
Tylko jakoś to futerko u Twojego Florka bardziej nastroszone, u nas takie lekko przyleżane i jest go jakby mniej niż u Twojego puchacza. Chyba muszę jej zrobić kąpiel w szamponie zwiększającym objętość <lol>
Florek naprawdę świetnie wygląda. A zrobiły mu się też na grzbiecie takie rudawe pręgi, po tatusiu?? Bo o nas coraz więcej takiego kolorku się pojawia, zwłaszcza na łapkach i pleckach :-o
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Podłącze się do wymiany spostrzeżeń-u mojej Felki rudość w pregi wylazła na pyszczku z lewej strony-z prawej jest czekoladowy szylkret <lol> ,a waga 4100 g
Awatar użytkownika
Maria

Hej No obejrzałam Florka na wszystkie strony i powiem tak: on ma dwa symetryczne wybarwienia na udach i jeden śladowy na karku, ale one są w takim samym kolorze co ogon i uszka - brązowe nie rude, i w sumie są jasne. Te na udach widać na 3 zdjęciu które wrzuciłam wczoraj.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Fibi jest szylkretką, więc była opcja, że wylezie jej albo czekolada, albo rude :D

Igorowi wylazła czekolada, ale to już dawno, łaciatego zabrałam już z Effendi

Flor piękny! Faktycznie futro dodaje mu objętości. U nas po linieniu został szczurzy ogonek. Pamiętam, że jak odebrałam Iggiego w styczniu z hodowli, to miał ogon jak ta szczota do butelek :) A teraz...

Głachy dla Puchacza i dla koleżanki "Niewidzialnej Ręki Rynku" <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Haloooooooo.
Jak tam Kropka i Flor? Jestem ciekawa zwłaszcza kształtowania się Flora i jego puchatego futra <diabeł>
Awatar użytkownika
Maria

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Witajcie :) Mamy nowy obiektyw, katalog picassa.... teraz możemy zalewać stopniowo fotkami.
A tak poza tym to u moich kotków po staremu...Kropka duża/ciężka Florek długi/glośny.

Oba bardzo kochane. Po Kropce- dzikusce nie został nawet ślad, jest spokojna i miziasta. a Floruś to skończony słodziak i śpimy razem na jednej poduszce ;) Mąż zazdrosny.
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

piękne koty, super foty. ostatnia powala na kolana
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

cudne ....wydaje mi sie , ze jednak nie ma to jak w aparat zainwestowac .Naprawde sliczne
Zablokowany