Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
SportPet Designs Rocking Roller kiedyś kupiła madziulam2 jak dobrze pamietam i ja oddała bo nie było zbyt dużego zainteresowania ze strony Leona i Gabrysia :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Właśnie stwierdziłam, że jestem w desperacji. Wszystkie zabawki chyba już się nam znudziły. Piórka, piłki, tor z piłką, myszka, kurka, krecik, wędka....
Jak mówią słowa poety "brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś..." i nie wiem czym tego mojego kota zabawić...
Co robić droga redakcjo?
Jak mówią słowa poety "brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś..." i nie wiem czym tego mojego kota zabawić...
Co robić droga redakcjo?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Może drugiego kota? <lol> <lol> <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja dzisiaj zrobiłam zabawkę dla mojego kocurka.Kurier przyniósł paczkę .Zawartość opróżniłam,a pudło zostawiłam i powycinałam w ścianach różne otwory.Postawiłam do góry nogami i...
zabawa na całego <lol>
Kot jeżdzi po całym domu z pudłem na sobie,wchodzi jednym otworem ,wychodzi drugim,no po prostu cyrk na kółkach. <rotfl> Przepraszam na czterech łapkach
zabawa na całego <lol>
Kot jeżdzi po całym domu z pudłem na sobie,wchodzi jednym otworem ,wychodzi drugim,no po prostu cyrk na kółkach. <rotfl> Przepraszam na czterech łapkach
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Najchętniejasiak pisze:Może drugiego kota? <lol> <lol> <lol>
Cały czas mówię mojemu, że drugi kot jest niezbędny, dla dobra pierwszego
Pech chciał, że dzisiaj też przyszła paczka ale zapakowana tylko w folię.... ;) Idę szukać pudłaBeate pisze:Ja dzisiaj zrobiłam zabawkę dla mojego kocurka.Kurier przyniósł paczkę .Zawartość opróżniłam,a pudło zostawiłam i powycinałam w ścianach różne otwory.Postawiłam do góry nogami i...
zabawa na całego <lol>
- EwaL
Słomka! Najzwyklejsza słomka solo lub przywiązana do starej wędki! U mnie słomka od paru miesięcy jest użytkowana (oczywiście nie ciągle ta sama <lol> )
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Slomka rzeczywiście daje radę, jeszcze niedawno mieliśmy gdzieś jeszcze taką przywiezioną z domu rodzinnego KhaleesiEwaL pisze:Słomka! Najzwyklejsza słomka solo lub przywiązana do starej wędki! U mnie słomka od paru miesięcy jest użytkowana (oczywiście nie ciągle ta sama <lol> )
Na chwilę udało mi się ją (Khaleesi, nie słomkę) rozruszać trochę, ale szybko jej się znudziło, a po 3 minutach znowu mnie wołała do zabawy, tylko że sama nie wie co chciałaby robić... Nastolatki.... ;)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
ja takie piłeczki kupowałam supermarketach, jak dobrze pamiętam chyba w Realu :-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Dorota pisze:ja takie piłeczki kupowałam supermarketach, jak dobrze pamiętam chyba w Realu :-)
u nas teraz nie ma