Khaleesi & Mordimer
- Karola
Re: Khaleesi
Ja mam pewne podejrzenia, że Pańcio i Kaliśka coś razem kombinują.. On jej coś obiecuje, a ona robi miny.. Bo najpierw wariatuncio w rozecie, teraz wytrzeszczyk... Pańciu, co obiecałeś Kici? <gwiżdże> <gwiżdże>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
wow, jakie oczęta piękne <shock> <serce> <serce> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Oni na bank coś razem kombinują, te zdjęcia też Pańcio robił:Karola pisze:Ja mam pewne podejrzenia, że Pańcio i Kaliśka coś razem kombinują.. On jej coś obiecuje, a ona robi miny.. Bo najpierw wariatuncio w rozecie, teraz wytrzeszczyk... Pańciu, co obiecałeś Kici? <gwiżdże> <gwiżdże>
Faza I - rozpozanie

Faza II - atak

-
Slonick
Haha, trzeba zawsze sprawdzac gdzie jest kot przed wlaczeniem pralki, bo moglaby nie przezyc takiej karuzeli.
U nas i pralka i zmywarka ciesza sie nieslabnaca popularnoscia. Zmywarkie zamykamy ciagle, bo zaczna lizac i sie moga potruc
U nas i pralka i zmywarka ciesza sie nieslabnaca popularnoscia. Zmywarkie zamykamy ciagle, bo zaczna lizac i sie moga potruc
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ano, teraz to już nie, bo już jest sporo większa i ciężko jej wejść do pełnej pralki, ale jak była mała, taka jak Twoje bajtle, to przed włączeniem pralki dokładnie badałam zawartośćSlonick pisze:Haha, trzeba zawsze sprawdzac gdzie jest kot przed wlaczeniem pralki, bo moglaby nie przezyc takiej karuzeli.
-
Slonick
Musisz po prostu kupic wieksza pralke... taka na 9kg wkladu 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
6 kg normalnego prania + 3 kg kotaSlonick pisze:Musisz po prostu kupic wieksza pralke... taka na 9kg wkladu
- Agnes
ale odzieliłaś pranie białe od kolorowego? <roll>
<lol>
ciekawska panna
widać, że Tż się stara, żeby zapenić jej rozrywkę <mrgreen>
<lol>
ciekawska panna
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
piękna fotka <mrgreen>
a to pod pazurkami tylnej łapki to rajstopy były ( czas przeszły dokonany BYŁY <lol> )
a to pod pazurkami tylnej łapki to rajstopy były ( czas przeszły dokonany BYŁY <lol> )
- cheshire
haha, ok - zapisałam - zawsze zamykać pralkę lub łazienkę :-)