Jadwiga i Oliwier
- SHEszunia
Re: Jadwiga
No i spłonełam.... <oops> <oops>
Ale tak z innej beczki, bardzo się cieszę, że Aslanek znalazł Kasię z jej stadem na swojej drodze w życiu!! <serce> <serce>
Ale tak z innej beczki, bardzo się cieszę, że Aslanek znalazł Kasię z jej stadem na swojej drodze w życiu!! <serce> <serce>
- Ekaterina
Żadne uściski mi się nie należą,zrobiłam co trza było zrobić,a że szukałam kota to tak samo wyszło,chciałam co prawda kupić i wychować sama byłoby mniej kłopotu zapewne no i nie myślałam o waciku wcale tylko z krótkim włosem chciałam
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja ogarniam 3 na raz. MaksymalnieKarola pisze:rumień się rumień, bo Tobie też się uściski za ta akcję należą <3SHEszunia pisze:Eeeeej bo się zarumienię<oops> <oops>
A tak <offtopic> to jak Wy te watki wszystkie ogarniacie naraz, to nie wiem.. Chyba bym musiała zmienić zawód na czytacza forum
- yamaha
- Genius Loci
O widzisz, idealnie DLA CIEBIE Aslan bylEkaterina pisze:Żadne uściski mi się nie należą,zrobiłam co trza było zrobić,a że szukałam kota to tak samo wyszło,chciałam co prawda kupić i wychować sama byłoby mniej kłopotu zapewne no i nie myślałam o waciku wcale tylko z krótkim włosem chciałam
- SHEszunia
Tak on czekał na Was Kasiu! a Wy czekaliście na niego.....
i pamiętaj!!
BĘDZIE DOBRZE!
i pamiętaj!!
BĘDZIE DOBRZE!
-
Slonick
Dobrze ze przynamjmnie sie zgadza ze jest to kot, bo moglas adoptowac np pancernika albo cos.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Za chwilę tu Jadwiga wkroczy i każe sobie oddać wątek 
- Miss_Monroe
- Moderator
Gratuluje kocurka, jest cudny <zakochana> ! Myśle, ze będziesz musiała zmienić tytul watku
. Przed zapoznaniem kotow ze soba musisz koniecznie pojechać jak najszybciej z Aslanem do weterynarza, aby zrobił wszystkie badania, sprawdzil jego stan zdrowia itp. . Nie ma książeczki zdrowia a to dość poważna sprawa.
- Ekaterina
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A nie interesuje się, że za drzwiami mieszka inny kot. Nie ciekawi go, żeby wąchać przy podłodze?