Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
-
Slonick
Re: Brysia i Tami
Kot jest zawsze idealny, nawet jak brudny i z ropka w oku:P
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No co Wy? Moja arystokracja sobie nie pozwala na takie zachowania <lol>
Brysia nigdy nie ma brudnego futerka, co najwyżej Tami, bo ten to się nawet wylać nie potrafi i muszę go zawsze sprawdzać, czy czasem portek nie trzeba mu wycierać <lol>
A wczoraj moja ciamajda mnie wystraszyła, bo sobie zeskoczyła z lodówki na drapak i chyba go coś zabolało, bo łapkę do góry trzymał przez chwilę. Dupka mu zjechała i musiał się ratować przednimi łapkami
Mój gapcio.
Brysia nigdy nie ma brudnego futerka, co najwyżej Tami, bo ten to się nawet wylać nie potrafi i muszę go zawsze sprawdzać, czy czasem portek nie trzeba mu wycierać <lol>
A wczoraj moja ciamajda mnie wystraszyła, bo sobie zeskoczyła z lodówki na drapak i chyba go coś zabolało, bo łapkę do góry trzymał przez chwilę. Dupka mu zjechała i musiał się ratować przednimi łapkami
-
Slonick
Bidulek, pancia zle rozplanowala pomieszczenie 
A co do sikania... jak pozwolilas wetowi majstrowac przy portkach to sie nie dziw
A co do sikania... jak pozwolilas wetowi majstrowac przy portkach to sie nie dziw
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kiedy on tak ma nie od momentu kastracji, tylko od momentu zmiany żwirku na GG.
Wcześniej był CBE+ to nie miał takich problemów. Tylko, że nie mogę już wrócić do CBE+ bo im się odwidziało i nie chcą do niego chodzić, jak popróbowali GG.
Wcześniej był CBE+ to nie miał takich problemów. Tylko, że nie mogę już wrócić do CBE+ bo im się odwidziało i nie chcą do niego chodzić, jak popróbowali GG.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Yamaha, Slonik wysiliłam się dzisiaj z fotkami, choć jestem półprzytomna po pobudce o 3.30, żeby wyprawić Tż w podróż i odwieźć go do Katowic
Tamiś biedny też nieprzytomny wstał i nie wiedział gapcio, po co tak wczas dzisiaj trzeba wstawać <lol>
Będzie dużo fotek, ale uprzedzam, że monotematyczne, bo u mnie zawsze tak wygląda, więc trudno zrobić inne <mrgreen>
Panna Brysiówna w mniej arystokratycznej pozie

Tamiś biedny też nieprzytomny wstał i nie wiedział gapcio, po co tak wczas dzisiaj trzeba wstawać <lol>
Będzie dużo fotek, ale uprzedzam, że monotematyczne, bo u mnie zawsze tak wygląda, więc trudno zrobić inne <mrgreen>
Panna Brysiówna w mniej arystokratycznej pozie

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękne ,śliczne ,same ochy i achy,naprawdę <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Nic nowego nie napiszę... są piękne Soniu Twoje kotki <zakochana> <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Aaaa... jakie one są cudowne. Napatrzeć się nie mogę. Prześliczne masz baryłeczki Soniu <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> I zdjęcia rewelacyjne <zakochana> <zakochana>
- Sylwia
- Hodowca
- Hodowla: Pretty Baloo*PL
- Kontakt:
jak ja lubię się napawać taką monotonią <zakochana>
Soniu, cudny jest Twój duecik <serce>
Soniu, cudny jest Twój duecik <serce>