Jadwiga i Oliwier
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Jadwiga
Oj no zakumplować się chce 
-
Slonick
A jak tam z syczeniem? uspokaja sie? Jakies lapoczyny byly?
Noc spokojna?
Noc spokojna?
- Ekaterina
Na noc rozdzieliłam,pobudka o 5
.Łapoczyny tylko ze strony Jadwigi,co jakiś czas z otwartej w ryło <mrgreen>,dała się powąchać po pyszczku,ale na koniec nie omieszkała strzelić,pewnie żeby za dużo sobie nie wyobrażał 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Asłan ma totalny luz, to widać 
On chyba bardzo potrzebuje przyjaciela
<ok> Idzie w dobrym kierunku, tak myślę (bo nigdy nie dokacałam nikogo;))
On chyba bardzo potrzebuje przyjaciela
<ok> Idzie w dobrym kierunku, tak myślę (bo nigdy nie dokacałam nikogo;))
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ojej jak on bardzo chce zaprzyjaźnić
Już jest coraz lepiej, ale trzymam kciuki, żeby Jadwinia popuściła wreszcie
<ok>
Już jest coraz lepiej, ale trzymam kciuki, żeby Jadwinia popuściła wreszcie
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ekaterino, wielce prawdopodobne, że on ma "zakodowane" takie zachowane. Jest u Ciebie bardzo króciutko, sytuacja dla wszystkich w domu jest jeszcze świeża, nie do końca ogarnięta. On nadal nie czuje się w pełni wyluzowany, to i nie pokazuje wszystkiego na co go stać. Ja nie straszę, tylko uprzedzam, że to rzucanie się na nogi może jeszcze nastąpić i tutaj dużo pracy przed tobą, by kotka naprowadzić na właściwsze zachowania.Ekaterina pisze:Pani mówiła,że rzuca się na nogi,że drapie meble,ucieka.Okazuje się chyba,że ona chciała się go chyba pozbyć za wszelką cenę.Na razie nie doświadczyłam,żeby rzucał się na nogi i gryzł,nie za bardzo też pragnie iść na dwór chyba,że jeszcze nie wie,gdzie drzwi wyjściowe.
Kciuki trzymam za Waszą ekipę wielkie
Bić się kotom bym nie pozwalała :-) To jest do zrobienia, tylko kosztuje sporo pracy, bo trzeba przewidzieć reakcję kota i ją uprzedzić, np. odwracając uwagę agresora.
- Ekaterina
Nie pozwalam się bić,właściwie jak tylko strzeli łapką zaraz reaguję.Mam nadzieję,że kłamała z tym rzucaniem się do nóg,tego naprawdę bym nie chciała.aż się boję jakby miało to nastąpić.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ekaterina pisze:Nie pozwalam się bić,właściwie jak tylko strzeli łapką zaraz reaguję.
On mógł w ten sposób wymuszać na tej kobiecie jakiekolwiek nim zainteresowanie.Ekaterina pisze:Mam nadzieję,że kłamała z tym rzucaniem się do nóg,tego naprawdę bym nie chciała.aż się boję jakby miało to nastąpić.
Spokojnie
- Ekaterina
Tak sobie właśnie myślę,nawet kulki z papieru nie umiał kulać Jadwiga mu pokazała,tunelu się bał wędki się bał,więc myślę,że nic z tych rzeczy nie było używane.teraz kula piłkę aż miło.Najbardziej jednak zainteresowany jest Jadzką i zachęceniem jej do zabawy.Uwielbia fontannę <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Rany, jak on "szuka przyjaciela" bidulek
Jadzia latwa baba nie jest, ale widac wyraznie ze ma sie ku dobremu w tym duecie <tańczy>
<ok> <ok>
Jadzia latwa baba nie jest, ale widac wyraznie ze ma sie ku dobremu w tym duecie <tańczy>
<ok> <ok>